márc. 03., Szo
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
WHISKY KÓSTOLÁS RÉZ ANDRÁSSAL - 2018. március 3. 17 óra
12 900 Ft
Időpont és Helyszín
2018. márc. 03. 17:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
Kevesen tudják, hogy Réz András bor- és pezsgőlovag, valamint whisky nagykövet. Miközben szenvedélyesen szereti az igényes skót whiskyket, újabban már japán whisky is szerepel a programjában. Kóstolással egybekötött workshopján ismerteti a whisky kultúráját, főbb típusait, készítésének módját. Elmeséli, hogyan viszonyul a whisky más italokhoz, melyik kultúra milyen whisky-fajtákhoz vonzódik. Ezen belül részletesebben foglalkozik a skót whisky kultúrájával, történetével, különlegességeivel. Külön kitér az egyes fajták sajátosságaira, az érlelés kérdéseire. Elmagyarázza a kóstolás módját, ismerteti a whiskykóstolás kellékeit, szokásait, szertartását, beavatja a vendégeket a kóstolás technikájába.
Kóstoló tételek:
1. NIKKA BLENDED WHISKY
2. GRANT’S SHERRY CASK
3. BENROMACH HERMITAGE FINISH
4. ARRAN MACHRIE MOOR 8th Edition
5. DRAMBUIE
A programon kizárólag 18 éven felüli vendégek vehetnek részt.