top of page

júl. 09., Cs

|

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola

WAGYU steak - 2020. július 9. 18 óra

Grill party 12,000 Ft

Sajnáljuk, ez a kurzus betelt. Javasolhatunk helyette másikat?
Vissza a kurzusokra
WAGYU steak - 2020. július 9. 18 óra

Időpont és Helyszín

2020. júl. 09. 18:00 – 21:00

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary

A kurzusról

A steakértők nagy többsége szerint a világ egyik legjobb steak alapanyaga a wagyu marha, amelynek egyedien különleges szövetszerkezete, egyenletesen rétegelt zsírtartalma, különleges semmivel sem összehasonlítható ízvilága nem alaptalanul emelte ezt a hústípust a steak alapanyagok képzeletbeli trónjára.  A Teres Major az izomrost a vastaglapocka és az oldallapocka között található, szerkezete finoman átszőtt zsírszövettel.

E páratlan húst nem kevésbé ízletes grill ételek és köretek, valamint természetesen az elmaradhatatlan hargitai faszén illata kísérik végig az este folyamán. 

Menü: 

Fűszeres sertés borda (loin ribs) kakukkfüves hagymasalátával

Wagyu teres major, zöldbors mártás, fűszervaj, zöldség saslik, steak burgonya, cézár saláta

Kahlua-Bacardi tejszínes pohárkrém

Vezeti: Somogyi György

Az ár a fenti menü elkészítése és elfogyasztása mellett korlátlan bor, ásványvíz kávé fogyasztását tartalmazza.

Jelentkezés előtt kérlek vedd figyelembe, hogy ételeink ételallergiát kiváltó anyagot tartalmazhatnak. Ilyenek például a tej-laktóz, tojás, olajos magvak, glutén...stb. Ételallergiával kapcsolatos megjegyzést kérjük a jelentkezéskor feltüntetni. Ennek elmulasztása esetén a program közben jelzett glutén-, laktóz- vagy cukormentes étkezési igényhez sajnos nincs lehetőségünk alkalmazkodni.

bottom of page