júl. 09., Cs
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
WAGYU steak - 2020. július 9. 18 óra
Grill party 12,000 Ft


Időpont és Helyszín
2020. júl. 09. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
A steakértők nagy többsége szerint a világ egyik legjobb steak alapanyaga a wagyu marha, amelynek egyedien különleges szövetszerkezete, egyenletesen rétegelt zsírtartalma, különleges semmivel sem összehasonlítható ízvilága nem alaptalanul emelte ezt a hústípust a steak alapanyagok képzeletbeli trónjára. A Teres Major az izomrost a vastaglapocka és az oldallapocka között található, szerkezete finoman átszőtt zsírszövettel.
E páratlan húst nem kevésbé ízletes grill ételek és köretek, valamint természetesen az elmaradhatatlan hargitai faszén illata kísérik végig az este folyamán.
Menü:
Fűszeres sertés borda (loin ribs) kakukkfüves hagymasalátával
Wagyu teres major, zöldbors mártás, fűszervaj, zöldség saslik, steak burgonya, cézár saláta
Kahlua-Bacardi tejszínes pohárkrém
Vezeti: Somogyi György
Az ár a fenti menü elkészítése és elfogyasztása mellett korlátlan bor, ásványvíz kávé fogyasztását tartalmazza.
Jelentkezés előtt kérlek vedd figyelembe, hogy ételeink ételallergiát kiváltó anyagot tartalmazhatnak. Ilyenek például a tej-laktóz, tojás, olajos magvak, glutén...stb. Ételallergiával kapcsolatos megjegyzést kérjük a jelentkezéskor feltüntetni. Ennek elmulasztása esetén a program közben jelzett glutén-, laktóz- vagy cukormentes étkezési igényhez sajnos nincs lehetőségünk alkalmazkodni.