szept. 19., Szo
|OHANA Gasztruklub és Főzőiskola
WAGYU, ANGUS és egyéb "MARHA"ságok - 2020. szept. 19. 17 óra
13,000 Ft

Időpont és Helyszín
2020. szept. 19. 17:00 – 20:00
OHANA Gasztruklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
Steak sorozatunk következő állomásának főszereplője nem más, mint a steakek királya, a WAGYU. Zsírral finoman átszőtt hússzerkezet, kellemesen füstös ízvilág és friss zöldségköretek teszik felejthetetlenné, a remélhetőleg még nem túl zimankós őszi estét. Wagyu húsunk méltó kísérője az Angus rib-eye és a mennyei ízű Iberico sertés, persze szintén grillezve. Egy program igazi húsimádó ragadozóknak!
Menü:
Iberico sertés tarja Cézár saláta
Angus rib-eye csíkok kakukkfüves hagymasaláta
Wagyu steak, zöldbors mártás, rozmaringos burgonya, fűszervaj, zöldség saslik
Chia puding, idénygyümölcsök, pirított mandula
Az ár a fenti menü elkészítése és elfogyasztása mellett korlátlan ásványvíz, kávé és korlátlan bor fogyasztását tartalmazza.
Jelentkezés előtt kérlek vedd figyelembe, hogy ételeink ételallergiát kiváltó anyagot tartalmazhatnak. Ilyenek például a tej-laktóz, tojás, olajos magvak, glutén...stb. Ételallergiával kapcsolatos megjegyzést kérjük a jelentkezéskor feltüntetni. Ennek elmulasztása esetén a program közben jelzett glutén-, laktóz- vagy cukormentes étkezési igényhez sajnos nincs lehetőségünk alkalmazkodni.
Lemondási feltételek:
* A kurzust megelőző 72 órán belül a kurzus díja 100%-ban visszafizetésre kerül.
* A kurzust megelőző 48 órán belül a kurzus díja 60 %-ban visszafizetésre kerül.
* A kurzust megelőző 24 órán belül nem áll módunkban pénzt visszafizetni.