WAGYU, ANGUS és egyéb "MARHA"ságok - 2020. márc.13. 18 óra
márc. 13., P
|OHANA Gasztruklub és Főzőiskola
12,000 Ft
Időpont és Helyszín
2020. márc. 13. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztruklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
Tavaszköszöntő grillezésünk főszereplője nem más, mint a steakek királya, a WAGYU. Zsírral finoman átszőtt hússzerkezet, kellemesen füstös ízvilág és friss zöldségköretek teszik felejthetetlenné, a remélhetőleg már kellemesen meleg tavaszi estét. Wagyu húsunk méltó kísérője az Angus hátszín és a mennyei ízű velőscsont, persze szintén grillezve.
Menü:
Velőgratin, római saláta
Angus hátszín csíkok kakukkfüves hagymasaláta
Wagyu steak, zöldbors mártás, rozmaringos burgonya, fűszervaj, zöldség saslik
Grillezett almakarikák, karamell öntet, vanília fagyi, pörkölt dió, menta
Az ár a fenti menü elkészítése és elfogyasztása mellett korlátlan ásványvíz, kávé és személyenként 2 dl bor fogyasztását tartalmazza.
Jelentkezés előtt kérlek vedd figyelembe, hogy ételeink ételallergiát kiváltó anyagot tartalmazhatnak. Ilyenek például a tej-laktóz, tojás, olajos magvak, glutén...stb. Ételallergiával kapcsolatos megjegyzést kérjük a jelentkezéskor feltüntetni. Ennek elmulasztása esetén a program közben jelzett glutén-, laktóz- vagy cukormentes étkezési igényhez sajnos nincs lehetőségünk alkalmazkodni.
Lemondási feltételek:
* A kurzust megelőző 72 órán belül a kurzus díja 100%-ban visszafizetésre kerül.
* A kurzust megelőző 48 órán belül a kurzus díja 60 %-ban visszafizetésre kerül.
* A kurzust megelőző 24 órán belül nem áll módunkban pénzt visszafizetni.