ápr. 28., V
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
VIRÁGKONYHA - 2019. április 28. 10 óra
9900 Ft

Időpont és Helyszín
2019. ápr. 28. 10:00 – 13:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
Imádod a virágokat? Szeretnéd megtudni, mi minden rejtőzik az ízeiben, színében? Dobd fel a konyhádat ezzel a finom virágos varázslattal!
Halmos Monikával, az ehető virágok hazai szakértőjével kóstolunk bele a virágokkal való sütés-főzés titkaiba. Egy kis bepillantást nyújtunk a virágos konyhába, fontos tudnivalókat és a legfinomabb virágos ételek receptjeit és elkészítését tanulhatjuk meg, az évszaknak megfelelően! Az együtt főzés örömére hívjuk a virág- kedvelőket!
A virág minden diétába beilleszthető, és remekül kiegészíti a glutén- és laktózmentes étkezéseket!
Menü
Chilis-rózsás mozzarellakockák, vadvirágos sajtgolyók friss virágos salátaágyon
Gyümölcsös-virágos hideg krémleves
Körömvirággal ízesített zöldségsteak provence-i padlizsános körettel
Levendulás töltött-sült alma
Virágos palacsinta többféle szezonális virágos töltelékkel
Vezeti
Halmos Mónika
Ételallergiával kapcsolatos megjegyzést kérjük a jelentkezéskor feltüntetni. Ennek elmulasztása esetén a program közben jelzett glutén-, laktóz- vagy cukormentes étkezési igényhez sajnos nincs lehetőségünk alkalmazkodni.