top of page

márc. 11., Sze

|

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola

VILÁGOK PITÉI - 2020. március 11. 18 óra

10,000 Ft

Sajnáljuk, ez a kurzus betelt. Javasolhatunk helyette másikat?
Vissza a kurzusokra
VILÁGOK PITÉI - 2020. március 11. 18 óra
VILÁGOK PITÉI - 2020. március 11. 18 óra

Időpont és Helyszín

2020. márc. 11. 18:00 – 21:00

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary

A kurzusról

A pite "feltalálásáról" sok legenda kering, sokan esküsznek amerikai eredetére, de az igazság egyébként, hogy az igazi almás pite brit találmány. Egyesek szerint a nagyi túrósa a legfinomabb, mások az amerikai almásnál nem ismernek ízletesebbet. Mindenesetre a klasszikus amerikai változat - nem túl szerencsés - hazai debütálása az Amerikai Pite c. filmben volt, azóta tudjuk, hogy mindegy, hogy rácsos, fedett, vagy nyitott tetejű, szögletes vagy kerek, a pitének mindig kellemesen meleg és szaftos belsővel kell rendelkeznie ;)

Pités programunkon más-más nemzet legismertebb vagy talán kevésbé ismert süteményeit készítjük és fogyasztjuk el közösen, valamint előkerül kedvencünk a zsebsárkány is!

 

Menü:

Prosciuttos francia galette

Brit citrompite 

Svájci karamellás diótorta 

Katalán krémes pite

 

Vezeti: Rigóné Vásárhelyi Anita

 

Jelentkezés előtt kérlek vedd figyelembe, hogy ételeink ételallergiát kiváltó anyagot tartalmazhatnak. Ilyenek például a tej-laktóz, tojás, olajos magvak, glutén...stb. Ételallergiával kapcsolatos megjegyzést kérjük a jelentkezéskor feltüntetni. Ennek elmulasztása esetén a program közben jelzett glutén-, laktóz- vagy cukormentes étkezési igényhez sajnos nincs lehetőségünk alkalmazkodni.

Share This Event

bottom of page