top of page
VIDÉKI KONYHA - 2019. március 28. 18 óra (1)
ápr. 11., Cs
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
9900 Ft
Sajnáljuk, ez a kurzus betelt. Javasolhatunk helyette másikat?
Vissza a kurzusokraIdőpont és Helyszín
2019. ápr. 11. 19:00 – 23:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
Rendhagyó menüsorral köszöntjük a tavaszt. Nem igazán az alapanyagok a rendhagyóak, inkább az elkészítésének időszaka, hiszen vidéki konyha menüsorunk inkább őszinek mondható, mint sem tavaszköszöntőnek. Ennek ellenére ezeknek az ízeknek nem tudunk ellenállni és első tavaszi menüink egyikeként hirdetjük. Vidékiként nem a sokak által ismert disznóvágásos-pálinkázós emlékeket hozzuk vissza, sokkal inkább a békebeli úri vadászatok hangulatát.
Menü:
Lábosban sült fácán
Lassan párolt nyúlragu
Falusi pástétom erdei gombával és gesztenyével
Morzsás birs/körte lepény
Vezeti:
Kőházi-Kis Bálint
bottom of page