márc. 28., Cs | OHANA Gasztroklub és Főzőiskola

VIDÉKI KONYHA - 2019. március 28. 18 óra

9900 Ft
Sajnáljuk, ez a kurzus betelt. Javasolhatunk helyette másikat?
VIDÉKI KONYHA - 2019. március 28. 18 óra

Időpont és Helyszín

2019. márc. 28. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary

A kurzusról

Rendhagyó menüsorral köszöntjük a tavaszt. Nem igazán az alapanyagok a rendhagyóak, inkább az elkészítésének időszaka, hiszen vidéki konyha menüsorunk inkább őszinek mondható, mint sem tavaszköszöntőnek. Ennek ellenére ezeknek az ízeknek nem tudunk ellenállni és első tavaszi menüink egyikeként hirdetjük. Vidékiként nem a sokak által ismert disznóvágásos-pálinkázós emlékeket hozzuk vissza, sokkal inkább a békebeli úri vadászatok hangulatát.

Menü:

Lábosban sült fácán

Lassan párolt nyúlragu

Falusi pástétom erdei gombával és gesztenyével

Morzsás birs/körte lepény

Vezeti:

Kőházi-Kis Bálint

Sajnáljuk, ez a kurzus betelt. Javasolhatunk helyette másikat?