top of page
márc. 28., Cs
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
VIDÉKI KONYHA - 2019. március 28. 18 óra
9900 Ft
Sajnáljuk, ez a kurzus betelt. Javasolhatunk helyette másikat?
Vissza a kurzusokraIdőpont és Helyszín
2019. márc. 28. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
Rendhagyó menüsorral köszöntjük a tavaszt. Nem igazán az alapanyagok a rendhagyóak, inkább az elkészítésének időszaka, hiszen vidéki konyha menüsorunk inkább őszinek mondható, mint sem tavaszköszöntőnek. Ennek ellenére ezeknek az ízeknek nem tudunk ellenállni és első tavaszi menüink egyikeként hirdetjük. Vidékiként nem a sokak által ismert disznóvágásos-pálinkázós emlékeket hozzuk vissza, sokkal inkább a békebeli úri vadászatok hangulatát.
Menü:
Lábosban sült fácán
Lassan párolt nyúlragu
Falusi pástétom erdei gombával és gesztenyével
Morzsás birs/körte lepény
Vezeti:
Kőházi-Kis Bálint
bottom of page