top of page

okt. 10., Szo

|

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola

Vendégségben Mautner Zsófinál - 2020. okt. 10.16 óra

13000 Ft

Sajnáljuk, ez a kurzus betelt. Javasolhatunk helyette másikat?
Vissza a kurzusokra
Vendégségben Mautner Zsófinál - 2020. okt. 10.16 óra
Vendégségben Mautner Zsófinál - 2020. okt. 10.16 óra

Időpont és Helyszín

2020. okt. 10. 16:00 – 19:00

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary

A kurzusról

Magyarország legnépszerűbb blogjának a Chili&Vaniliának írója, számos szakácskönyv, cikk és blog szerzője, televíziós műsorvezető és főzőshow-k háziasszonya.

Ő Mautner Zsófia, vagyis Zsófi, ahogy mindenki ismeri. 

Hogyan vált a 6 nyelven beszélő brüsszeli diplomatából szakács? Miért cseréli le valaki a sorbonne-i diplomát fehér kötényre? Egyáltalán, hogyan viseli a kőkemény hadviselést az idővel, határidőkkel és a több oldalas check listákkal?

Többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphatunk ezen a csodálatosnak igérkező októberi estén. Zsófi nagy rajongói vagyunk mi itt az OHANÁban. Rendszeresen kölcsönzünk tőle receptet, mondanom sem kell, hatalmas sikert aratva.

Ezúttal őszi receptekkel készül hozzánk Zsófi, főz, mesél, dedikál, új recepteket oszt meg velünk. Kihagyhatatlan este Mautner Zsófi rajongóknak, a főzés szerelmeseinek és azoknak, akik engedik, hogy Zsófi magával ragadó személyisége őket is a hatalmába kerítse :)

Menü:

4 fogásos menüsor

nos, egy ilyen elfoglalt üzletasszony/szakács/gasztronagykövet/írónő/könyvszerzőtől nehéz ilyesmit időben kicsikarni :) de bízzatok bennünk!

Ha van szakácskönyved, cikked, újságod Zsófitól ne felejtsd otthon, hiszen dedikálásra, fotózásra is lesz lehetőség. A legbátrabbak még kuktának is beállhatnak. 

FIGYELEM! ERRE A PROGRAMRA AJÁNDÉKUTALVÁNYT NEM ÁLL MÓDUNKBAN ELFOGADNI! Köszönjük a megértéseteket.

Share This Event

bottom of page