VADAT és HALAT, s MI JÓ FALAT - 2020. február 23. 15 óra
febr. 23., V
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
9900 Ft
Időpont és Helyszín
2020. febr. 23. 15:00 – 18:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
Igazán királyi lakomában lehet része annak, aki részt vesz "vad" esténken. Persze a Walesi bárdokból jól ismert drámát mellőzzük, de annál inkább bővelkedünk a fenséges ízekben, melyet a süllő és vaddisznó szokatlan párosa nyújt.
Menü:
Roston süllőfilé tempura tésztában sült garnélával, cukkiniágyon sült paprikával és bormártással
Vaddisznó gerinc velesült zöldségekkel vörösboros jus-vel, lilahagyma lekvárral házi burgonyafánkkal
Mákos bobajka vanília fagyival mézzel csepegtetve mentával
Vezeti: Molnár Viktor
Az ár a fenti menüsor elkészítésén és elfogyasztásán túl ásványvíz, kávé- és borfogyasztást is tartalmaz.
Jelentkezés előtt kérlek vedd figyelembe, hogy ételeink ételallergiát kiváltó anyagot tartalmazhatnak. Ilyenek például a tej-laktóz, tojás, olajos magvak, glutén...stb. Ételallergiával kapcsolatos megjegyzést kérjük a jelentkezéskor feltüntetni. Ennek elmulasztása esetén a program közben jelzett glutén-, laktóz- vagy cukormentes étkezési igényhez sajnos nincs lehetőségünk alkalmazkodni.