top of page

VADAT és HALAT, s MI JÓ FALAT - 2020. február 23. 15 óra

febr. 23., V

|

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola

9900 Ft

Sajnáljuk, ez a kurzus betelt. Javasolhatunk helyette másikat?
Vissza a kurzusokra
VADAT és HALAT, s MI JÓ FALAT - 2020. február 23. 15 óra
VADAT és HALAT, s MI JÓ FALAT - 2020. február 23. 15 óra

Időpont és Helyszín

2020. febr. 23. 15:00 – 18:00

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary

A kurzusról

Igazán királyi lakomában lehet része annak, aki részt vesz "vad" esténken. Persze a Walesi bárdokból jól ismert drámát mellőzzük, de annál inkább bővelkedünk a fenséges ízekben, melyet a süllő és vaddisznó szokatlan párosa nyújt.

Menü:

Roston süllőfilé tempura tésztában sült garnélával, cukkiniágyon sült paprikával és bormártással

Vaddisznó gerinc velesült zöldségekkel vörösboros jus-vel, lilahagyma lekvárral házi burgonyafánkkal

Mákos bobajka vanília fagyival mézzel csepegtetve mentával 

Vezeti: Molnár Viktor 

Az ár a fenti menüsor elkészítésén és elfogyasztásán túl ásványvíz, kávé- és borfogyasztást is tartalmaz.

Jelentkezés előtt kérlek vedd figyelembe, hogy ételeink ételallergiát kiváltó anyagot tartalmazhatnak. Ilyenek például a tej-laktóz, tojás, olajos magvak, glutén...stb.   Ételallergiával kapcsolatos megjegyzést kérjük a jelentkezéskor feltüntetni. Ennek elmulasztása esetén a program közben jelzett glutén-, laktóz- vagy cukormentes étkezési igényhez sajnos nincs lehetőségünk alkalmazkodni. 

Share This Event

bottom of page