febr. 06., Sze | OHANA Gasztroklub és Főzőiskola

VADAT és HALAT, s MI JÓ FALAT - 2019. február 6. 18 óra

8900 Ft
Sajnáljuk, ez a kurzus betelt. Javasolhatunk helyette másikat?
VADAT és HALAT, s MI JÓ FALAT - 2019. február 6. 18 óra

Időpont és Helyszín

2019. febr. 06. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary

A kurzusról

Igazán királyi lakomában lehet része annak, aki részt vesz "vad" esténken. Persze a Walesi bárdokból jól ismert drámát mellőzzük, de annál inkább bővelkedünk a fenséges ízekben, melyet a süllő és vaddisznó szokatlan párosa nyújt.

Menü:

Roston süllőfilé tempura tésztában sült garnélával, cukkiniágyon sült paprikával és bormártással

Vaddisznó gerinc velesült zöldségekkel vörösboros jus-vel, lilahagymalekvárral házi burgonyafánkkal

Mákos bobajka vanília fagyival mézzel csepegtetve mentával

A program a menü mellett korlátlan ásványvíz, tea, kávé és 2 pohár bor fogyasztását tartalmazza.

Vezeti: Somogyi György