febr. 06., Sze
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
VADAT és HALAT, s MI JÓ FALAT - 2019. február 6. 18 óra
8900 Ft

Időpont és Helyszín
2019. febr. 06. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
Igazán királyi lakomában lehet része annak, aki részt vesz "vad" esténken. Persze a Walesi bárdokból jól ismert drámát mellőzzük, de annál inkább bővelkedünk a fenséges ízekben, melyet a süllő és vaddisznó szokatlan párosa nyújt.
Menü:
Roston süllőfilé tempura tésztában sült garnélával, cukkiniágyon sült paprikával és bormártással
Vaddisznó gerinc velesült zöldségekkel vörösboros jus-vel, lilahagymalekvárral házi burgonyafánkkal
Mákos bobajka vanília fagyival mézzel csepegtetve mentával
A program a menü mellett korlátlan ásványvíz, tea, kávé és 2 pohár bor fogyasztását tartalmazza.
Vezeti: Somogyi György