ápr. 20., P | OHANA Gasztroklub és Főzőiskola

VADAT és HALAT, s MI JÓ FALAT - 2018. április 20. 18 óra

8900 Ft
Registration is Closed
VADAT és HALAT, s MI JÓ FALAT - 2018. április 20. 18 óra

Időpont és Helyszín

2018. ápr. 20. 18:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary

A kurzusról

Igazán királyi lakomában lehet része annak, aki részt vesz "vad" esténken. Persze a Walesi bárdokból jól ismert drámát mellőzzük, de annál inkább bővelkedünk a fenséges ízekben, melyet a süllő és vaddisznó szokatlan párosa nyújt.

Menü:

Roston süllőfilé tempura tésztában sült garnélával,cukkiniágyon sült paprikával és bormártással

Vaddisznó gerinc velesült zöldségekkel vörösboros jus-vel, lilahagymalekvárral házi burgonyafánkkal

Mákos bobajka vanília fagyival mézzel csepegtetve mentával

A program a menü mellett korlátlan ásványvíz, tea, kávé és 2 pohár bor fogyasztását tartalmazza.

Vezeti: Somogyi György

Registration is Closed