top of page
ápr. 20., P
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
VADAT és HALAT, s MI JÓ FALAT - 2018. április 20. 18 óra
8900 Ft
Registration is Closed
See other eventsIdőpont és Helyszín
2018. ápr. 20. 18:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
Igazán királyi lakomában lehet része annak, aki részt vesz "vad" esténken. Persze a Walesi bárdokból jól ismert drámát mellőzzük, de annál inkább bővelkedünk a fenséges ízekben, melyet a süllő és vaddisznó szokatlan párosa nyújt.
Menü:
Roston süllőfilé tempura tésztában sült garnélával,cukkiniágyon sült paprikával és bormártással
Vaddisznó gerinc velesült zöldségekkel vörösboros jus-vel, lilahagymalekvárral házi burgonyafánkkal
Mákos bobajka vanília fagyival mézzel csepegtetve mentával
A program a menü mellett korlátlan ásványvíz, tea, kávé és 2 pohár bor fogyasztását tartalmazza.
Vezeti: Somogyi György
bottom of page