top of page

jan. 19., P

|

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola

ÚJÉVI "DISZNÓ"ságok - 2024. január 19. 18 óra

16,000 Ft

Sajnáljuk, ez a kurzus betelt. Javasolhatunk helyette másikat?
Vissza a kurzusokra
ÚJÉVI "DISZNÓ"ságok - 2024. január 19. 18 óra
ÚJÉVI "DISZNÓ"ságok - 2024. január 19. 18 óra

Időpont és Helyszín

2024. jan. 19. 18:00 – 21:00

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary

A kurzusról

Ki mondta, hogy télen nem lehet grillezni? Egy kis forralt bor, jó hangulat és némi füst kérdése az egész. Persze, hívhatnánk az eseményt disznóvágásnak is, de egy dolog biztos: vér nem fog folyni. E helyett sütünk vaddisznót, készítünk levest, újszerű módon ízesítünk velőt, miközben vendégeink külső és belső (!) melegítéséről is gondoskodunk!

Menü

Velőgratin római salátával

Tárkonnyal ízesített tejszínes-gombás vadragu leves

Grillezett rozmaringos vaddisznóhátszín gyümölcs chutneyval és parázsburgonyával

Csipkés barackos pite kecskeméti barackpálinkás habbal

Forralt bor

Az ár a fenti menü elkészítése és elfogyasztása mellett ásványvíz, kávé és borfogyasztást tartalmaz.

Jelentkezés előtt kérlek vedd figyelembe, hogy ételeink ételallergiát kiváltó anyagot tartalmazhatnak. Ilyenek például a tej-laktóz, tojás, olajos magvak, glutén...stb. 

Lemondási feltételek:

* A kurzust megelőző 72 órán belül a kurzus díja 100%-ban visszafizetésre kerül.

* A kurzust megelőző 48 órán belül a kurzus díja 60 %-ban visszafizetésre kerül.

* A kurzust megelőző 24 órán belül nem áll módunkban pénzt visszafizetni.

Share This Event

bottom of page