jan. 19., P
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
ÚJÉVI "DISZNÓ"ságok - 2024. január 19. 18 óra
16,000 Ft
Időpont és Helyszín
2024. jan. 19. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
Ki mondta, hogy télen nem lehet grillezni? Egy kis forralt bor, jó hangulat és némi füst kérdése az egész. Persze, hívhatnánk az eseményt disznóvágásnak is, de egy dolog biztos: vér nem fog folyni. E helyett sütünk vaddisznót, készítünk levest, újszerű módon ízesítünk velőt, miközben vendégeink külső és belső (!) melegítéséről is gondoskodunk!
Menü
Velőgratin római salátával
Tárkonnyal ízesített tejszínes-gombás vadragu leves
Grillezett rozmaringos vaddisznóhátszín gyümölcs chutneyval és parázsburgonyával
Csipkés barackos pite kecskeméti barackpálinkás habbal
Forralt bor
Az ár a fenti menü elkészítése és elfogyasztása mellett ásványvíz, kávé és borfogyasztást tartalmaz.
Jelentkezés előtt kérlek vedd figyelembe, hogy ételeink ételallergiát kiváltó anyagot tartalmazhatnak. Ilyenek például a tej-laktóz, tojás, olajos magvak, glutén...stb.
Lemondási feltételek:
* A kurzust megelőző 72 órán belül a kurzus díja 100%-ban visszafizetésre kerül.
* A kurzust megelőző 48 órán belül a kurzus díja 60 %-ban visszafizetésre kerül.
* A kurzust megelőző 24 órán belül nem áll módunkban pénzt visszafizetni.