jan. 25., K | OHANA Gasztroklub és Főzőiskola

ÚJÉVI "DISZNÓ"ságok - 2022. január 25. 18 óra

13,000 Ft
ÚJÉVI "DISZNÓ"ságok - 2022. január 25. 18 óra

Időpont és Helyszín

jan. 25. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary

A kurzusról

Ki mondta, hogy télen nem lehet grillezni? Egy kis forralt bor, jó hangulat és némi füst kérdése az egész. Persze, hívhatnánk az eseményt disznóvágásnak is, de egy dolog biztos: vér nem fog folyni. E helyett sütünk vaddisznót, készítünk levest, újszerű módon ízesítünk velőt, miközben vendégeink külső és belső (!) melegítéséről is gondoskodunk!

Menü

Velőgratin római salátával

Tárkonnyal ízesített tejszínes-gombás vadragu leves

Grillezett rozmaringos vaddisznóhátszín gyümölcs chutneyval és parázsburgonyával

Grillezett almakarikák karamell öntettel, pörkölt dióval, mentával

Forralt bor

Az ár a fenti menü elkészítése és elfogyasztása mellett ásványvíz, kávé és borfogyasztást tartalmaz.

Jelentkezés előtt kérlek vedd figyelembe, hogy ételeink ételallergiát kiváltó anyagot tartalmazhatnak. Ilyenek például a tej-laktóz, tojás, olajos magvak, glutén...stb. Ételallergiával kapcsolatos megjegyzést kérjük a jelentkezéskor feltüntetni. Ennek elmulasztása esetén a program közben jelzett glutén-, laktóz- vagy cukormentes étkezési igényhez sajnos nincs lehetőségünk alkalmazkodni.

Lemondási feltételek:

* A kurzust megelőző 72 órán belül a kurzus díja 100%-ban visszafizetésre kerül.

* A kurzust megelőző 48 órán belül a kurzus díja 60 %-ban visszafizetésre kerül.

* A kurzust megelőző 24 órán belül nem áll módunkban pénzt visszafizetni.