jan. 15., P | OHANA Gasztroklub és Főzőiskola

ÚJÉVI DISZNÓSÁGOK - 2021. január 15. 18 óra

12,000 Ft
Sajnáljuk, ez a kurzus betelt. Javasolhatunk helyette másikat?
ÚJÉVI DISZNÓSÁGOK - 2021. január 15. 18 óra

Időpont és Helyszín

jan. 15. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary

A kurzusról

Ki mondta, hogy télen nem lehet grillezni? Egy kis forralt bor, jó hangulat és némi füst kérdése az egész. Persze, hívhatnánk az eseményt disznóvágásnak is, de egy dolog biztos: vér nem fog folyni. E helyett sütünk vaddisznót, pácolunk tarját, készítünk levest, miközben vendégeink külső és belső (!) melegítéséről is gondoskodunk!

Menü

Whiskyben pácolt tarja

Tárkonnyal ízesített tejszínes-gombás vadragu leves

Grillezett rozmaringos vaddisznóhátszín gyümölcs chutneyval és parázsburgonyával

Grillezett almakarikák karamell öntettel, pörkölt dióval, mentával

Forralt bor

Az ár a fenti menü elkészítése és elfogyasztása mellett ásványvíz, kávé és borfogyasztást tartalmaz.

Amennyiben a kormányzati rendelkezések nem teszik lehetővé a program megtartását, úgy "esőnapot" jelölünk ki a kurzusra jelentkezett vendégekkel való egyeztetés után.

Jelentkezés előtt kérlek vedd figyelembe, hogy ételeink ételallergiát kiváltó anyagot tartalmazhatnak. Ilyenek például a tej-laktóz, tojás, olajos magvak, glutén...stb. Ételallergiával kapcsolatos megjegyzést kérjük a jelentkezéskor feltüntetni. Ennek elmulasztása esetén a program közben jelzett glutén-, laktóz- vagy cukormentes étkezési igényhez sajnos nincs lehetőségünk alkalmazkodni.

Lemondási feltételek:

* A kurzust megelőző 72 órán belül a kurzus díja 100%-ban visszafizetésre kerül.

* A kurzust megelőző 48 órán belül a kurzus díja 60 %-ban visszafizetésre kerül.

* A kurzust megelőző 24 órán belül nem áll módunkban pénzt visszafizetni.