jan. 26., Szo
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
ÚJÉVI DISZNÓSÁGOK - 2019. január 26. 16 óra
Téli grill 8900 Ft
Időpont és Helyszín
2019. jan. 26. 16:00 – 19:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
Ki mondta, hogy télen nem lehet grillezni? Egy kis forralt bor, jó hangulat és némi füst kérdése az egész. Persze, hívhatnánk az eseményt disznóvágásnak is, de egy dolog biztos: vér nem fog folyni. E helyett grillezünk marhacsontot - na jó, ez itt a kakukktojás, de az íze mennyei - sütünk vaddisznót, miközben vendégeink külső és belső (!) melegítéséről is gondoskodunk!
Menü
Velőgratin
Tárkonnyal ízesített tejszínes-gombás vadragu leves
Grillezett rozmaringos vaddisznóhátszín gyümölcs chutneyval és parázsburgonyával
Grillezett almakarikák karamell öntettel, pörkölt dióval, mentával
Forralt bor