top of page

TÖRÖK PÉKSÉG - 2020. október 24. 15 óra

okt. 24., Szo

|

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola

11,000 Ft

Sajnáljuk, ez a kurzus betelt. Javasolhatunk helyette másikat?
Vissza a kurzusokra
TÖRÖK PÉKSÉG - 2020. október 24. 15 óra
TÖRÖK PÉKSÉG - 2020. október 24. 15 óra

Időpont és Helyszín

2020. okt. 24. 15:00 – 18:00

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary

A kurzusról

A török gaztronómia rendkívül fontos eleme a pékáru. A pékségek gazdagsága, kenyerek, pizzák és édes péksütemények kifogyhatatlan választéka a magyar ízléshez is közel áll. Az édes és sós péksütemények a közelgő ünnepek kiegészítői is lehetnek. A török konyha nagy mennyiségű joghurtot és zsiradékot használ, amitől a sütemények gazdagabbak és tartalmasabbak a mieinknél, viszont a választékban ugyanúgy megtalálhatók a légiesen könnyű lángosszerű kenyerek is.

Török programunkon ízelítőt adunk ebből e kimeríthetetlen választékból, készítünk édes és sós süteményeket is. Ünnepre, hétköznapra, ötletbörze céljából, kihagyhatatlan program sütni-főzni szerető vendégeknek!

Menü:

Szezámmagos tekert kalács - Tahinli çörek

Húsos félhold - Kıymalı yarım ay 

Nutellás kifli - Çikolatalı açma 

Olívakrémes kifli - Zeytin ezmeli 

Török bagel - Simit

Darálthúsos cipó - Kaşarlı poğaça 

Sajtos kenyérke - Beyaz peynirli dudak

és közkívánatra ;) Baklava

Vezeti: Molnár Viktor

Jelentkezés előtt kérlek vedd figyelembe, hogy ételeink ételallergiát kiváltó anyagot tartalmazhatnak. Ilyenek például a tej-laktóz, tojás, olajos magvak, glutén...stb. Ételallergiával kapcsolatos megjegyzést kérjük a jelentkezéskor feltüntetni. Ennek elmulasztása esetén a program közben jelzett glutén-, laktóz- vagy cukormentes étkezési igényhez sajnos nincs lehetőségünk alkalmazkodni. 

 

 

Lemondási feltételek:

* A kurzust megelőző 72 órán belül a kurzus díja 100%-ban visszafizetésre kerül.

* A kurzust megelőző 48 órán belül a kurzus díja 60 %-ban visszafizetésre kerül.

* A kurzust megelőző 24 órán belül nem áll módunkban pénzt visszafizetni.

Share This Event

bottom of page