TÖRÖK PÉKSÉG - 2020. november 26. 18 óra
nov. 26., Cs
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
11,000 Ft
Időpont és Helyszín
2020. nov. 26. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
A török gaztronómia rendkívül fontos eleme a pékáru. A pékségek gazdagsága, kenyerek, pizzák és édes péksütemények kifogyhatatlan választéka a magyar ízléshez is közel áll. Az édes és sós péksütemények a közelgő ünnepek kiegészítői is lehetnek. A török konyha nagy mennyiségű joghurtot és zsiradékot használ, amitől a sütemények gazdagabbak és tartalmasabbak a mieinknél, viszont a választékban ugyanúgy megtalálhatók a légiesen könnyű lángosszerű kenyerek is.
Török programunkon ízelítőt adunk ebből e kimeríthetetlen választékból, készítünk édes és sós süteményeket is. Ünnepre, hétköznapra, ötletbörze céljából, kihagyhatatlan program sütni-főzni szerető vendégeknek!
Menü:
Szezámmagos tekert kalács - Tahinli çörek
Húsos félhold - Kıymalı yarım ay
Nutellás kifli - Çikolatalı açma
Olívakrémes kifli - Zeytin ezmeli
Török bagel - Simit
Darálthúsos cipó - Kaşarlı poğaça
Sajtos kenyérke - Beyaz peynirli dudak
és közkívánatra ;) Baklava
Vezeti: Molnár Viktor
Jelentkezés előtt kérlek vedd figyelembe, hogy ételeink ételallergiát kiváltó anyagot tartalmazhatnak. Ilyenek például a tej-laktóz, tojás, olajos magvak, glutén...stb. Ételallergiával kapcsolatos megjegyzést kérjük a jelentkezéskor feltüntetni. Ennek elmulasztása esetén a program közben jelzett glutén-, laktóz- vagy cukormentes étkezési igényhez sajnos nincs lehetőségünk alkalmazkodni.
Lemondási feltételek:
* A kurzust megelőző 72 órán belül a kurzus díja 100%-ban visszafizetésre kerül.
* A kurzust megelőző 48 órán belül a kurzus díja 60 %-ban visszafizetésre kerül.
* A kurzust megelőző 24 órán belül nem áll módunkban pénzt visszafizetni.