febr. 26., K | OHANA Gasztroklub és Főzőiskola

TOMAHAWK steak - 2019. február 26. 18 óra

10 900 Ft
Sajnáljuk, ez a kurzus betelt. Javasolhatunk helyette másikat?
TOMAHAWK steak - 2019. február 26. 18 óra

Időpont és Helyszín

2019. febr. 26. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary

A kurzusról

A Tomahawk méltán hódít egyre nagyobb teret a gasztronómiában. Teátrális megjelenése és komplex ízvilága miatt a steakfogyasztók első számú kedvencévé avanzsálta magát, a T-bone steak mellé. A bordacsonton hagyott rib eye medium-rare-en érzi jól magát ezért ennél tovább sütni szinte vétek.

A Tomahawk egy brutális méretű csontos hús, melyen az ízélményt a csont és a kötőszövetek is fokozzák: eredetileg két személyes, hiszen súlya egy kiló körüli, éppen ezért mi a könnyebben süthető, 450-500 grammos borjú tomahawkot készítjük következő steak esténken.

Menü:

Tökkrémleves zöldalma juliennel bacon chipsel

Tomahawk steak grillezett mediterrán salátával, mogyoró burgonyával jus- vel

Lime-os mascarponehab piros gyümölcsökkel linzer morzsával

Vezeti: Somogyi György