TOMAHAWK steak - 2019. február 26. 18 óra
febr. 26., K
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
10 900 Ft
Időpont és Helyszín
2019. febr. 26. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
A Tomahawk méltán hódít egyre nagyobb teret a gasztronómiában. Teátrális megjelenése és komplex ízvilága miatt a steakfogyasztók első számú kedvencévé avanzsálta magát, a T-bone steak mellé. A bordacsonton hagyott rib eye medium-rare-en érzi jól magát ezért ennél tovább sütni szinte vétek.
A Tomahawk egy brutális méretű csontos hús, melyen az ízélményt a csont és a kötőszövetek is fokozzák: eredetileg két személyes, hiszen súlya egy kiló körüli, éppen ezért mi a könnyebben süthető, 450-500 grammos borjú tomahawkot készítjük következő steak esténken.
Menü:
Tökkrémleves zöldalma juliennel bacon chipsel
Tomahawk steak grillezett mediterrán salátával, mogyoró burgonyával jus- vel
Lime-os mascarponehab piros gyümölcsökkel linzer morzsával
Vezeti: Somogyi György