nov. 22., V
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
T-BONE - ünnepre hangolva - 2020. november 22. 15 óra
12,000 Ft

Időpont és Helyszín
2020. nov. 22. 15:00 – 18:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
Töltsünk együtt egy kellemes estét az amerikaiak nagy kedvenceivel a T-bone steak-kel. A T-alakú csonton a bélszín és hátszín igazi ízélményt nyújt és ha ez önmagában még nem lenne elég ünnepi étel, most ünnepi köretekkel koronázzuk meg ezt a fenséges húst.
Menü:
Kardamomos-narancsos sütőtök krémleves, karamellizált dióval
T-bone steak szarvasgombás burgonyapürével – forralt boros körte kompóttal
Gesztenyés Narancsos Mille Feuille
Az ár a fenti menüsor elkészítése és elfogyasztása mellett ásványvíz, kávé és 2 pohár bor fogyasztását tartalmazza.
Ételallergiával kapcsolatos megjegyzést kérjük a jelentkezéskor feltüntetni. Ennek elmulasztása esetén a program közben jelzett glutén-, laktóz- vagy cukormentes étkezési igényhez sajnos nincs lehetőségünk alkalmazkodni.
Vezeti: Somogyi György
Lemondási feltételek:
* A kurzust megelőző 72 órán belül a kurzus díja 100%-ban visszafizetésre kerül.
* A kurzust megelőző 48 órán belül a kurzus díja 60 %-ban visszafizetésre kerül.
* A kurzust megelőző 24 órán belül nem áll módunkban pénzt visszafizetni.