nov. 22., V | OHANA Gasztroklub és Főzőiskola

T-BONE - ünnepre hangolva - 2020. november 22. 15 óra

12,000 Ft
Sajnáljuk, ez a kurzus betelt. Javasolhatunk helyette másikat?
T-BONE - ünnepre hangolva - 2020. november 22. 15 óra

Időpont és Helyszín

2020. nov. 22. 15:00 – 18:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary

A kurzusról

Töltsünk együtt egy kellemes estét az amerikaiak nagy kedvenceivel a T-bone steak-kel. A T-alakú csonton a bélszín és hátszín igazi ízélményt nyújt és ha ez önmagában még nem lenne elég ünnepi étel, most ünnepi köretekkel koronázzuk meg ezt a fenséges húst.

Menü: 

Kardamomos-narancsos sütőtök krémleves, karamellizált dióval 

T-bone steak szarvasgombás burgonyapürével – forralt boros körte kompóttal

Gesztenyés Narancsos Mille Feuille 

Az ár a fenti menüsor elkészítése és elfogyasztása mellett ásványvíz, kávé és 2 pohár bor fogyasztását tartalmazza.

Ételallergiával kapcsolatos megjegyzést kérjük a jelentkezéskor feltüntetni. Ennek elmulasztása esetén a program közben jelzett glutén-, laktóz- vagy cukormentes étkezési igényhez sajnos nincs lehetőségünk alkalmazkodni. 

Vezeti: Somogyi György

Lemondási feltételek:

* A kurzust megelőző 72 órán belül a kurzus díja 100%-ban visszafizetésre kerül.

* A kurzust megelőző 48 órán belül a kurzus díja 60 %-ban visszafizetésre kerül.

* A kurzust megelőző 24 órán belül nem áll módunkban pénzt visszafizetni.