máj. 17., P
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
T-BONE, RIB EYE és egyéb "MARHA"ságok - 2019. május 17.
Grill party 11900 Ft
Időpont és Helyszín
2019. máj. 17. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
Töltsünk együtt egy kellemes délutánt marha steakek, sertés, szárnyas, no meg persze rengeteg, de még annál is több hargitai faszén füstjének társaságában.
A grillezés közben többek között megtudhatjuk, hogy sózzunk vagy ne, szmókerben vagy grillen, faszénen vagy gázon? ...és úgy egyáltalán pácoljuk vagy ne pácoljuk?
Menü:
T-bone, rib eye, sertés tarja, csirkemell, száraz pácban, marináddal és szószban
Mediterrán zöldség saslik
Parázson sült töltött burgonyák tejfölös öntettel
Kakukkfüves grillezett hagymasaláta
Idénygyümölcsös trifle
Szabadtéri grill programjaink korlátlan bor, ásványvíz és kávé fogyasztást tartalmaznak.
Ételallergiával kapcsolatos megjegyzést kérjük a jelentkezéskor feltüntetni. Ennek elmulasztása esetén a program közben jelzett glutén-, laktóz- vagy cukormentes étkezési igényhez sajnos nincs lehetőségünk alkalmazkodni.
Vezeti: Molnár Viktor