febr. 23., Cs
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
T-BONE - 2023. február 23. 18 óra
16,000 Ft
Időpont és Helyszín
2023. febr. 23. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
Töltsünk együtt egy kellemes délutánt az amerikaiak nagy kedvencével a T-bone steak-kel. A T-alakú csonton a bélszín és hátszín igazi ízélményt nyújt, a füstös velőscsont pedig megkoronázza menüsorunkat.
A grillezés közben többek között megtudhatjuk, hogy sózzunk vagy ne, szmókerben vagy grillen, faszénen vagy gázon? ...és úgy egyáltalán pácoljuk vagy ne pácoljuk?
Menü:
Velőgratin római salátával, frissen sült kenyérrel
Angus T-bone steak - parázs burgonya, zöldség köret, fűszervaj, zöldbors mártás
Pirított mandulába forgatott polentás túrógombóc eper tükrön
Az ár a fenti menüsor elkészítése és elfogyasztása mellett ásványvíz, kávé és bor fogyasztását tartalmazza.
Ételallergiával kapcsolatos megjegyzést kérjük a jelentkezéskor feltüntetni. Ennek elmulasztása esetén a program közben jelzett glutén-, laktóz- vagy cukormentes étkezési igényhez sajnos nincs lehetőségünk alkalmazkodni.
Lemondási feltételek:
* A kurzust megelőző 72 órán belül a kurzus díja 100%-ban visszafizetésre kerül.
* A kurzust megelőző 48 órán belül a kurzus díja 60 %-ban visszafizetésre kerül.
* A kurzust megelőző 24 órán belül nem áll módunkban pénzt visszafizetni.