máj. 10., K

|

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola

T-BONE - 2022. május 10. 18 óra

14,000 Ft

Sajnáljuk, ez a kurzus betelt. Javasolhatunk helyette másikat?
Vissza a kurzusokra
T-BONE - 2022. május 10. 18 óra

Időpont és Helyszín

máj. 10. 18:00 – 21:00

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary

A kurzusról

Töltsünk együtt egy kellemes délutánt az amerikaiak nagy kedvenceivel a T-bone steak-kel és a bordával. A T-alakú csonton a bélszín és hátszín igazi ízélmény nyújt, a füstös borda pedig megkoronázza menüsorunkat.

A grillezés közben többek között megtudhatjuk, hogy sózzunk vagy ne, szmókerben vagy grillen, faszénen vagy gázon? ...és úgy egyáltalán pácoljuk vagy ne pácoljuk?  

Menü: 

Kókuszos-lime-os édesburgonya krémleves

Kakukkfüves grillezett hagymasaláta - sous vide borda

T-bone - chili jam, parázs burgonya, zöldség köret, fűszervaj, zöldbors mártás

Tápióka puding idénygyümölcsökkel

Az ár a fenti menüsor elkészítése és elfogyasztása mellett ásványvíz, kávé és korlátlan bor fogyasztását tartalmazza.

Ételallergiával kapcsolatos megjegyzést kérjük a jelentkezéskor feltüntetni. Ennek elmulasztása esetén a program közben jelzett glutén-, laktóz- vagy cukormentes étkezési igényhez sajnos nincs lehetőségünk alkalmazkodni. 

Vezeti: Somogyi György

Lemondási feltételek:

* A kurzust megelőző 72 órán belül a kurzus díja 100%-ban visszafizetésre kerül.

* A kurzust megelőző 48 órán belül a kurzus díja 60 %-ban visszafizetésre kerül.

* A kurzust megelőző 24 órán belül nem áll módunkban pénzt visszafizetni.