szept. 17., Cs
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
T-BONE - 2020. szeptember 17. 18 óra
Grill party 12,000 Ft

Időpont és Helyszín
2020. szept. 17. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
Töltsünk együtt egy kellemes délutánt az amerikaiak nagy kedvenceivel a T-bone steak-kel és a bordával. A T-alakú csonton a bélszín és hátszín igazi ízélmény nyújt, a füstös borda pedig megkoronázza menüsorunkat.
A grillezés közben többek között megtudhatjuk, hogy sózzunk vagy ne, szmókerben vagy grillen, faszénen vagy gázon? ...és úgy egyáltalán pácoljuk vagy ne pácoljuk?
Menü:
Kókuszos-lime-os édesburgonya krémleves
Kakukkfüves grillezett hagymasaláta - sous vide borda
T-bone - chili jam, parázs burgonya, zöldség köret, fűszervaj, zöldbors mártás
Tápióka puding idénygyümölcsökkel
Az ár a fenti menüsor elkészítése és elfogyasztása mellett ásványvíz, kávé és 2 pohár bor fogyasztását tartalmazza.
Ételallergiával kapcsolatos megjegyzést kérjük a jelentkezéskor feltüntetni. Ennek elmulasztása esetén a program közben jelzett glutén-, laktóz- vagy cukormentes étkezési igényhez sajnos nincs lehetőségünk alkalmazkodni.
Vezeti: Somogyi György
Lemondási feltételek:
* A kurzust megelőző 72 órán belül a kurzus díja 100%-ban visszafizetésre kerül.
* A kurzust megelőző 48 órán belül a kurzus díja 60 %-ban visszafizetésre kerül.
* A kurzust megelőző 24 órán belül nem áll módunkban pénzt visszafizetni.