jún. 06., Szo | OHANA Gasztroklub és Főzőiskola

T-BONE - 2020. június 6. 17 óra

Grill party 12,000 Ft
Sajnáljuk, ez a kurzus betelt. Javasolhatunk helyette másikat?
T-BONE - 2020. június 6. 17 óra

Időpont és Helyszín

2020. jún. 06. 17:00 – 20:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary

A kurzusról

Töltsünk együtt egy kellemes délutánt az amerikaiak nagy kedvenceivel a T-bone steak-kel és a bordával. A T-alakú csonton a bélszín és hátszín igazi ízélmény nyújt, a füstös borda pedig megkoronázza menüsorunkat.

A grillezés közben többek között megtudhatjuk, hogy sózzunk vagy ne, szmókerben vagy grillen, faszénen vagy gázon? ...és úgy egyáltalán pácoljuk vagy ne pácoljuk?  

Menü: 

Kakukkfüves grillezett hagymasaláta - sous vide borda

T-bone - chili jam, parázs burgonya, zöldség köret, fűszervaj, zöldbors mártás

Epres lime posset ginnel

Az ár a fenti menüsor elkészítése és elfogyasztása mellett ásványvíz, kávé és 2 pohár bor fogyasztását tartalmazza.

Ételallergiával kapcsolatos megjegyzést kérjük a jelentkezéskor feltüntetni. Ennek elmulasztása esetén a program közben jelzett glutén-, laktóz- vagy cukormentes étkezési igényhez sajnos nincs lehetőségünk alkalmazkodni. 

Vezeti: Somogyi György

Lemondási feltételek:

* A kurzust megelőző 72 órán belül a kurzus díja 100%-ban visszafizetésre kerül.

* A kurzust megelőző 48 órán belül a kurzus díja 60 %-ban visszafizetésre kerül.

* A kurzust megelőző 24 órán belül nem áll módunkban pénzt visszafizetni.

FONTOS!

A kormányzati rendelkezésnek megfelelően az OHANA Gasztroklub és Főzőiskola 2020. május 25-étől megnyitja teraszát. 

Már nagyon vártuk ezt a pillanatot! Mi a személyes találkozásban hiszünk, az együtt töltött percekben és a felhőtlen jókedvben. Az elmúlt - számunkra nagyon hosszú hetek - nem teltek haszontalanul. Új tervekkel, receptekkel és menüsorokkal várjuk kedves vendégeinket. 

Ahhoz azonban, hogy az együtt töltött idő valóban biztonságosan teljen, a következő feltételekkel tudunk nyitni.

Programjainkat főzőiskolánk teraszán tartjuk, ideértve az előkészítést és főzést is. 

Kurzusainkat maximum 8 fő részvételével szervezzük, hogy mindenkinek biztosítani tudjuk a 1,5 méteres távolságot egymástól mind a főzésnél mind pedig az étkezés alkalmával.

Vendégeink előtt és után is fertőtlenítjük az eszközöket és vendégteret.

Kézfertőtlenítőt és maszkot biztosítunk minden résztvevőnek.

Köszönjük, hogy ismét velünk tartotok!

 

Sajnáljuk, ez a kurzus betelt. Javasolhatunk helyette másikat?