top of page

T-BONE - 2020. június 6. 17 óra

jún. 06., Szo

|

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola

Grill party 12,000 Ft

Sajnáljuk, ez a kurzus betelt. Javasolhatunk helyette másikat?
Vissza a kurzusokra
T-BONE - 2020. június 6. 17 óra
T-BONE - 2020. június 6. 17 óra

Időpont és Helyszín

2020. jún. 06. 17:00 – 20:00

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary

A kurzusról

Töltsünk együtt egy kellemes délutánt az amerikaiak nagy kedvenceivel a T-bone steak-kel és a bordával. A T-alakú csonton a bélszín és hátszín igazi ízélmény nyújt, a füstös borda pedig megkoronázza menüsorunkat.

A grillezés közben többek között megtudhatjuk, hogy sózzunk vagy ne, szmókerben vagy grillen, faszénen vagy gázon? ...és úgy egyáltalán pácoljuk vagy ne pácoljuk?  

Menü: 

Kakukkfüves grillezett hagymasaláta - sous vide borda

T-bone - chili jam, parázs burgonya, zöldség köret, fűszervaj, zöldbors mártás

Epres lime posset ginnel

Az ár a fenti menüsor elkészítése és elfogyasztása mellett ásványvíz, kávé és 2 pohár bor fogyasztását tartalmazza.

Ételallergiával kapcsolatos megjegyzést kérjük a jelentkezéskor feltüntetni. Ennek elmulasztása esetén a program közben jelzett glutén-, laktóz- vagy cukormentes étkezési igényhez sajnos nincs lehetőségünk alkalmazkodni. 

Vezeti: Somogyi György

Lemondási feltételek:

* A kurzust megelőző 72 órán belül a kurzus díja 100%-ban visszafizetésre kerül.

* A kurzust megelőző 48 órán belül a kurzus díja 60 %-ban visszafizetésre kerül.

* A kurzust megelőző 24 órán belül nem áll módunkban pénzt visszafizetni.

FONTOS!

A kormányzati rendelkezésnek megfelelően az OHANA Gasztroklub és Főzőiskola 2020. május 25-étől megnyitja teraszát. 

Már nagyon vártuk ezt a pillanatot! Mi a személyes találkozásban hiszünk, az együtt töltött percekben és a felhőtlen jókedvben. Az elmúlt - számunkra nagyon hosszú hetek - nem teltek haszontalanul. Új tervekkel, receptekkel és menüsorokkal várjuk kedves vendégeinket. 

Ahhoz azonban, hogy az együtt töltött idő valóban biztonságosan teljen, a következő feltételekkel tudunk nyitni.

Programjainkat főzőiskolánk teraszán tartjuk, ideértve az előkészítést és főzést is. 

Kurzusainkat maximum 8 fő részvételével szervezzük, hogy mindenkinek biztosítani tudjuk a 1,5 méteres távolságot egymástól mind a főzésnél mind pedig az étkezés alkalmával.

Vendégeink előtt és után is fertőtlenítjük az eszközöket és vendégteret.

Kézfertőtlenítőt és maszkot biztosítunk minden résztvevőnek.

Köszönjük, hogy ismét velünk tartotok!

 

Share This Event

bottom of page