T-BONE - 2019. április 5. 18 óra
ápr. 05., P
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
10900 Ft
Időpont és Helyszín
2019. ápr. 05. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
T-Bone steak. Egy 60 dkg-s bélszín és hátszín szelet egy T alakú csonttal elválasztva. Elsősorban Amerikában ismert.
A hivatalos definíciótól elvonatkoztatva erről a darab húsról annyit mondhatunk, hogy a grillezett marhahúsok királya. Embert próbáló hús mennyiség, steak imádóknak kötelező program, fogyókúrázóknak, vegetáriánusoknak szigorúan csak szülői felügyelet mellett!
Menü:
Zöldmentás cukorborsókrém leves pirított garnélával
T-bone steak baconbe tekert spárgával vajjal fényezett párolt zöldségekkel, zöldbors mártással
Lime-os mascarponehab piros gyümölcsökkel, ruby csokoládé dísszel, linzer morzsával
A program a menü mellett korlátlan ásványvíz, tea, kávé és 2 pohár bor fogyasztását tartalmazza.
Vezeti : Somogyi György