ápr. 14., Szo
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
T-BONE - 2018. április 14. 17 óra
8900 Ft
Időpont és Helyszín
2018. ápr. 14. 17:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
T-Bone steak. Egy 60 dkg-s bélszín és hátszín szelet egy T alakú csonttal elválasztva. Elsősorban Amerikában ismert.
A hivatalos definíciótól elvonatkoztatva erről a darab húsról annyit mondhatunk, hogy a grillezett marhahúsok királya. Embert próbáló hús mennyiség, steak imádóknak kötelező program, fogyókúrázóknak, vegetáriánusoknak szigorúan csak szülői felügyelet mellett!
Menü:
Grillezett gomolya paradicsom ágyon
T-bone steak baconbe tekert zöldbabrőzsével
Pirított mandulába forgatott polentás túrógombóc eper tükrön
A program a menü mellett korlátlan ásványvíz, tea, kávé és 2 pohár bor fogyasztását tartalmazza.
Vezeti : Somogyi György