ápr. 14., Szo | OHANA Gasztroklub és Főzőiskola

T-BONE - 2018. április 14. 17 óra

8900 Ft
Registration is Closed
T-BONE - 2018. április 14. 17 óra

Időpont és Helyszín

2018. ápr. 14. 17:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary

A kurzusról

T-Bone steak. Egy 60 dkg-s bélszín és hátszín szelet egy T alakú csonttal elválasztva. Elsősorban Amerikában ismert.

A hivatalos definíciótól elvonatkoztatva erről a darab húsról annyit mondhatunk, hogy a grillezett marhahúsok királya. Embert próbáló hús mennyiség, steak imádóknak kötelező program, fogyókúrázóknak, vegetáriánusoknak szigorúan csak szülői felügyelet mellett!

Menü:

Grillezett gomolya paradicsom ágyon

T-bone steak baconbe tekert zöldbabrőzsével

Pirított mandulába forgatott polentás túrógombóc eper tükrön

A program a menü mellett korlátlan ásványvíz, tea, kávé és 2 pohár bor fogyasztását tartalmazza.

Vezeti : Somogyi György

Registration is Closed