top of page

jún. 07., Sze

|

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola

SZÍNEZD ÚJRA! - 2023. június 7. 18 óra

14,000 Ft

Sajnáljuk, ez a kurzus betelt. Javasolhatunk helyette másikat?
Vissza a kurzusokra
SZÍNEZD ÚJRA! - 2023. június 7. 18 óra
SZÍNEZD ÚJRA! - 2023. június 7. 18 óra

Időpont és Helyszín

2023. jún. 07. 18:00 – 21:00

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary

A kurzusról

Talán mindannyiunk élete egy kicsit szürkébb az elmúlt hetek őszies időjárása miatt. Egy képzeletbeli ecsettel most újraszínezzük kedvenc ételeinket, ha nem is festékkel, de gyümölcsökkel, zöldségekkel és superfood-okkal. A természetes színezőket a legváltozatosabb ételekben használjuk fel friss fűszerként, gyümölcsként és superfood porként. Használunk többek között spirulinát, bazsalikomot, liofilizált málnát és  homoktövis kivonatot. Mind-mind a test és az elme örömére.  Ha szeretnéd feldobni az otthoni receptjeidet, ha egy kis feltöltődésre vágysz a szürke hétköznapokban vagy ha egyszerűen csak jó társaságban szeretnél eltölteni néhány órát, ez a program neked szól!

Menü:

Szivárvány ravioli pisztácia pesztóval

Zöldmentás cukorborsókrém ricottás gnocchival

Kék spirulina Angus burger

Amerikai fánk színes cukormázzal

Jelentkezés előtt kérlek vedd figyelembe, hogy ételeink ételallergiát kiváltó anyagot tartalmazhatnak. Ilyenek például a tej-laktóz, tojás, olajos magvak, glutén...stb. 

Lemondási feltételek:

* A kurzust megelőző 72 órán belül a kurzus díja 100%-ban, 48 órán belül a kurzus díja 60 %-ban visszafizetésre kerül.* A kurzust megelőző 24 órán belül nem áll módunkban pénzt visszafizetni.

FIGYELEM!!! Ha ajándékutalványt használnál fel, úgy csak az utalvány ára és a program ára közötti különbséget szükséges utalnod. Ha az utalvány ára megegyezik a program árával, úgy további teendőd nincs.

Share This Event

bottom of page