SZÍNEZD ÚJRA! - 2020. június 12. 18 óra
jún. 12., P
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
11,000 Ft
Időpont és Helyszín
2020. jún. 12. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
Talán mindannyiunk élete egy kicsit megfakult az elmúlt hetek viszontagságai miatt. Egy képzeletbeli ecsettel most újraszínezzük kedvenc ételeinket, ha nem is festékkel, de gyümölcsökkel, zöldségekkel és superfood-okkal. A természetes színezőket a legváltozatosabb ételekben használjuk de azért menüsorunkban elrejtünk egy kakukktojást is :) Ha szeretnéd feldobni az otthoni receptjeidet, ha egy kis feltöltődésre vágysz a hosszú bezártság után vagy ha egyszerűen csak jó társaságban szeretnél eltölteni néhány órát, ez a program neked szól!
Menü:
Ehető rózsacsokor - ricottával töltött tészta
Piros hamburger sörtésztában sült hallal, remulád mártással
Kék hamburger angus marhából
Ruby csokoládé vörösáfonyával és mandulával
Vezeti: Pulai Katalin
Jelentkezés előtt kérlek vedd figyelembe, hogy ételeink ételallergiát kiváltó anyagot tartalmazhatnak. Ilyenek például a tej-laktóz, tojás, olajos magvak, glutén...stb. Ételallergiával kapcsolatos megjegyzést kérjük a jelentkezéskor feltüntetni. Ennek elmulasztása esetén a program közben jelzett glutén-, laktóz- vagy cukormentes étkezési igényhez sajnos nincs lehetőségünk alkalmazkodni.
Lemondási feltételek:
* A kurzust megelőző 72 órán belül a kurzus díja 100%-ban, 48 órán belül a kurzus díja 60 %-ban visszafizetésre kerül.* A kurzust megelőző 24 órán belül nem áll módunkban pénzt visszafizetni.
FONTOS!
A kormányzati rendelkezésnek megfelelően az OHANA Gasztroklub és Főzőiskola 2020. május 25-étől megnyitja teraszát.
Már nagyon vártuk ezt a pillanatot! Mi a személyes találkozásban hiszünk, az együtt töltött percekben és a felhőtlen jókedvben. Az elmúlt - számunkra nagyon hosszú hetek - nem teltek haszontalanul. Új tervekkel, receptekkel és menüsorokkal várjuk kedves vendégeinket.
Ahhoz azonban, hogy az együtt töltött idő valóban biztonságosan teljen, a következő feltételekkel tudunk nyitni.
Programjainkat főzőiskolánk teraszán tartjuk, ideértve az előkészítést és főzést is.
Kurzusainkat maximum 8 fő részvételével szervezzük, hogy mindenkinek biztosítani tudjuk a 1,5 méteres távolságot egymástól mind a főzésnél mind pedig az étkezés alkalmával.
Vendégeink előtt és után is fertőtlenítjük az eszközöket és vendégteret.
Kézfertőtlenítőt és maszkot biztosítunk minden résztvevőnek.
Köszönjük, hogy ismét velünk tartotok!