SZÁSZ HAGYOMÁNYOK - 2018. november 8. 18 óra
nov. 08., Cs
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
7900 Ft
Időpont és Helyszín
2018. nov. 08. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
Német gasztroutazásunk következő állomása Szászország. Habár elsősorban Drezda-környéki ételeket készítünk és kóstolunk, menüsorunkat az egyik legnépszerűbb "hütte étellel" a Frittata levessel kezdjük. Persze nem hiányozhat az igazi német marhahús sem és azok a történetek, titkok és praktikák, melyeket Neuendorf Rózsa, az este házigazdája oszt meg velünk.
Menü:
Frittate Suppe - Frittate leves
Sächsischen Sauerbraten, mit Kartoffelklösse, Rotkohl - Szász sült savanyú marhahús, burgonya gombóccal, vöröskáposztával
Gefüllten Bratapfel mit Vanilleeis - Töltött sült alma, vanília fagyival
Radeberger sör