márc. 29., Cs | OHANA Gasztroklub és Főzőiskola

SÜSSÜNK KALÁCSOT! - 2018. március 29. 18 óra

7900 Ft
Registration is Closed
SÜSSÜNK KALÁCSOT! - 2018. március 29. 18 óra

Időpont és Helyszín

2018. márc. 29. 18:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary

A kurzusról

A kalács igazán ünnepi eledel, Húsvétkor pedig elengedhetetlen része az ünnepi asztalnak. Húsvéti kalácsban ahány ház annyi szokás. Tölthetjük édessel vagy sóssal, fogyaszthatjuk önmagában vagy feltéttel. Húsvéti kalácssütésünk alkalmával háromféle kalácsot sütünk, kicsit másképp, mint azt korábban megszokhattuk.

Menü:

Babka

Foszlós fehér kalács bújócskázó fekete nyuszival

Sonkával, tojással, kolbásszal töltött sós kalács

Vezeti: Rigóné Vásárhelyi Anita