top of page
SÜSSÜNK KALÁCSOT! - 2018. március 29. 18 óra
márc. 29., Cs
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
7900 Ft
Registration is Closed
See other eventsIdőpont és Helyszín
2018. márc. 29. 18:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
A kalács igazán ünnepi eledel, Húsvétkor pedig elengedhetetlen része az ünnepi asztalnak. Húsvéti kalácsban ahány ház annyi szokás. Tölthetjük édessel vagy sóssal, fogyaszthatjuk önmagában vagy feltéttel. Húsvéti kalácssütésünk alkalmával háromféle kalácsot sütünk, kicsit másképp, mint azt korábban megszokhattuk.
Menü:
Babka
Foszlós fehér kalács bújócskázó fekete nyuszival
Sonkával, tojással, kolbásszal töltött sós kalács
Vezeti: Rigóné Vásárhelyi Anita
bottom of page