jún. 08., Szo
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
SUSHI - 2019. június 8. 10 óra
9900 Ft
![SUSHI - 2019. június 8. 10 óra](https://static.wixstatic.com/media/e59d66_361807696705459598b91a146c33570a~mv2.jpg/v1/fill/w_118,h_79,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/e59d66_361807696705459598b91a146c33570a~mv2.jpg)
![SUSHI - 2019. június 8. 10 óra](https://static.wixstatic.com/media/e59d66_361807696705459598b91a146c33570a~mv2.jpg/v1/fill/w_118,h_79,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/e59d66_361807696705459598b91a146c33570a~mv2.jpg)
Időpont és Helyszín
2019. jún. 08. 10:00 – 13:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
A nemzetközi gasztronómiában kevés megosztóbb étel van, mint a sushi. Van aki ki nem állhatja, más nem tud betelni vele. Junko Miyama személyisége azonban a japán konyha legnagyobb kritikusait is meggyőzi.
JUNKO a japán kultúra önkéntes nagykövete, japán nyelvet tanít diákoknak, a japán konyha alapjait az érdeklődőknek, miközben imádja Magyarországot, a magyar bort és ételeket és szinte hihetetlen, de a magyar nyelvet is. A világ legjobb séf iskolájában, a Cordon Bleu tokiói tagozatán szerzett cukrász diplomát, két éve él Budapesten szintén japán férjével. Junko szívet melengető jelenség, aki igazán emlékezetessé teszi a vele töltött időt!
Menü:
- Oszuimono leves
- Makizushi
tonhallal, majonézzel, kígyóuborkával avokádóval és tojáslappal
- California Roll
- Nigiri
füstölt lazaccal és krémsajttal, surimivel és kaviárral
- Temaki sushi
- Aszadszuke (savanyított zöldségek)
- Asahi sör
Vezeti: Junko Miyama