top of page

okt. 27., Cs

|

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola

SURF 'n' TURF - 2022. október 27. 18 óra

14,000 Ft

Sajnáljuk, ez a kurzus betelt. Javasolhatunk helyette másikat?
Vissza a kurzusokra
SURF 'n' TURF - 2022. október 27. 18 óra
SURF 'n' TURF - 2022. október 27. 18 óra

Időpont és Helyszín

2022. okt. 27. 18:00 – 21:00 CEST

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary

A kurzusról

A surf & turf amerikai különlegesség, melynek ötlete egy nyugati parti étteremtulajdonos fejéből pattant ki az 1960-as évek végén. Egyszerűen csak kombinálta az étlapján szereplő két legdrágább fogást, és előrukkolt a surf & turf elnevezéssel.

A név önmagáért beszél: az első tagja a tengerre utal (szörfözés), a második a szárazföldre (gyep), hiszen ez a fogás a tenger gyümölcseit kombinálja a szárazföld kincseivel.  A klasszikus steak és tenger gyümölcse kombinációján felül az idő múlásával más hal-hús párosítások is kialakultak. A homár helyét egyre gyakrabban veszi át a steak szaftjában kisütött garnéla a marha steak helyett pedig egyre inkább előtérbe kerül a bárány vagy a szárnyas húsok.

Ezen az estén mi is egy nem mindennapi párosítással rukkolunk elő. Lazacot készítünk, majd bárányt, finoman kérgezve,  vajjal locsolgatva. A tipikus Surf'n'Turf szabályait kissé felrúgjuk, hiszen nem egy tányéron tálaljuk a halat és a húst, de ezzel még több lehetőséget adunk vendégeink és persze saját magunk kreativitásának kibontakozására is..

Menü

Lazac gravlax marinált cékla variációkkal, szárított paradicsommal

Mentás zöldborsókrém leves pirított garnélával

Báránysült citrusos szójaszósszal, szezámos uborkasalátával, retekkel, tejszínes burgonyapürével

Créme Brulée almakompóttal

Az ár a fenti menü elkészítése és elfogyasztása mellett korlátlan ásványvíz, kávé és korlátlan borfogyasztást tartalmaz.

Jelentkezés előtt kérlek vedd figyelembe, hogy ételeink ételallergiát kiváltó anyagot tartalmazhatnak. Ilyenek például a tej-laktóz, tojás, olajos magvak, glutén...stb. Ételallergiával kapcsolatos megjegyzést kérjük a jelentkezéskor feltüntetni. Ennek elmulasztása esetén a program közben jelzett glutén-, laktóz- vagy cukormentes étkezési igényhez sajnos nincs lehetőségünk alkalmazkodni.

Lemondási feltételek:

* A kurzust megelőző 72 órán belül a kurzus díja 100%-ban visszafizetésre kerül.

* A kurzust megelőző 48 órán belül a kurzus díja 60 %-ban visszafizetésre kerül.

* A kurzust megelőző 24 órán belül nem áll módunkban pénzt visszafizetni.

Share This Event

bottom of page