aug. 11., K
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
SURF 'n' TURF - 2020. augusztus 11. 18 óra
12,000 Ft

Időpont és Helyszín
2020. aug. 11. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
A surf & turf amerikai különlegesség, mely a bélszín steak és a homár párosításával két közkedvelt ételt kombinál. A tipikusan amerikai étel ötlete egy nyugati parti étteremtulajdonos fejéből pattant ki az 1960-as évek végén. Egyszerűen csak kombinálta az étlapján szereplő két legdrágább fogást, és előrukkolt a surf & turf elnevezéssel.
A név önmagáért beszél: az első tagja a tengerre utal (szörfözés), a második a szárazföldre (gyep), hiszen ez a fogás a tenger gyümölcseit kombinálja a szárazföld kincseivel. A klasszikus bélszín steak és homár kombinációján felül az idő múlásával más hal-hús párosítások is kialakultak. A homár helyét egyre gyakrabban veszi át a steak szaftjában kisütött garnéla.
Mi is ezt tesszük, garnélákat sütünk az Angus marha bélszín mellé.
Menü
Tökkrémleves zöldalma juliennel bacon chips-szel
Cézár saláta Wagyu csíkokkal
Angus marha bélszín steak garnéla "csokorral", zöldbors mártással, baconbe tekert zöldbabrőzsével
A legcsokisabb csokis brownie sós karamell szósszal
Az ár a fenti menü elkészítése és elfogyasztása mellett korlátlan ásványvíz, kávé és korlátlan borfogyasztást tartalmaz.
Vezeti: Somogyi György
Jelentkezés előtt kérlek vedd figyelembe, hogy ételeink ételallergiát kiváltó anyagot tartalmazhatnak. Ilyenek például a tej-laktóz, tojás, olajos magvak, glutén...stb. Ételallergiával kapcsolatos megjegyzést kérjük a jelentkezéskor feltüntetni. Ennek elmulasztása esetén a program közben jelzett glutén-, laktóz- vagy cukormentes étkezési igényhez sajnos nincs lehetőségünk alkalmazkodni.
Lemondási feltételek:
* A kurzust megelőző 72 órán belül a kurzus díja 100%-ban visszafizetésre kerül.
* A kurzust megelőző 48 órán belül a kurzus díja 60 %-ban visszafizetésre kerül.
* A kurzust megelőző 24 órán belül nem áll módunkban pénzt visszafizetni.