STEAK különlegességek - 2019. szeptember 19. 18 óra
szept. 19., Cs
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
10900 Ft
Időpont és Helyszín
2019. szept. 19. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
A steak már önmagában különlegesen finom étel, legyen az bélszín, hátszín, flank vagy ongle. Ezt a különlegességet még fokozzuk azzal, hogy steak húsaink egzotikus helyről érkeznek. Láma és zebra hátszínt készítünk és mindezt egy kenguruból készült ízelítővel kísérjük. Kísérletezők, hedonisták, "foodie-k" ezt az estét nektek ajánljuk!
Menü:
Kenguru steak burgonya fánkkal, rozmaringos meggy chutneyval
Zebra hátszín kik alicha salátával (sárgaborsó saláta)
Láma hátszín saladu nebbe salátábal (bab saláta)
Klappertert - afrikai kókuszos pite
Vezeti: Molnár Viktor
A program ára a fenti menüsor elkészítése és elfogyasztása mellett ásványvíz, kávé és személyenként 2 pohár bor fogyasztását tartalmazza.