okt. 25., Cs
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
SIRLOIN STEAK - 2018. október 25. 18 óra
9900 Ft


Időpont és Helyszín
2018. okt. 25. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
Steak sorozatunk következő állomásán a Sirloin vagyis fartő steakkel ismerkedhetünk meg. A 6 hetes érlelésű Charolais marhából készült steak íze a megszólalásig hasonlít a bélszínéhez, sütésénél azonban itt is be kell tartanunk néhány praktikát, ami garantálja, hogy a hús szaftos és omlós maradjon. Programunk vendége lesz Porkert Krisztán a kecskeméti NPK Charolais Kft. egyik tulajdonosa, aki közreműködött a szebb napokat megélt marha feldolgozásában, így első kézből tudhatunk meg mindent, amit eddig csak sejtettünk, tudtunk vagy elképzelni sem mertünk egy 900 kilós állat utóéletéről.
Menü:
Cézár saláta Angus steak csíkokkal
Charolais Sirloin steak grillezett zöldbabrőzsével, vajjal fényezett párolt zöldségekkel, chili és zöldbors mártással
Grillezett almakarikák karamell öntettel, vanília fagyival, pörkölt dióval és mentával
Az ár a fenti menü elkészítése és elfogyasztása mellett korlátlan ásványvíz, kávé és személyenként 2 dl bor fogyasztását tartalmazza.