top of page

okt. 25., Cs

|

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola

SIRLOIN STEAK - 2018. október 25. 18 óra

9900 Ft

Sajnáljuk, ez a kurzus betelt. Javasolhatunk helyette másikat?
Vissza a kurzusokra
SIRLOIN STEAK - 2018. október 25. 18 óra

Időpont és Helyszín

2018. okt. 25. 18:00 – 21:00

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary

A kurzusról

Steak sorozatunk következő állomásán a Sirloin vagyis fartő steakkel ismerkedhetünk meg. A 6 hetes érlelésű Charolais marhából készült steak íze a megszólalásig hasonlít a bélszínéhez, sütésénél azonban itt is be kell tartanunk néhány praktikát, ami garantálja, hogy a hús szaftos és omlós maradjon. Programunk vendége lesz Porkert Krisztán a kecskeméti NPK Charolais Kft. egyik tulajdonosa, aki közreműködött a szebb napokat megélt marha feldolgozásában, így első kézből tudhatunk meg mindent, amit eddig csak sejtettünk, tudtunk vagy elképzelni sem mertünk egy 900 kilós állat utóéletéről.

Menü:

Cézár saláta Angus steak csíkokkal

Charolais Sirloin steak grillezett zöldbabrőzsével, vajjal fényezett párolt zöldségekkel, chili és zöldbors mártással

Grillezett almakarikák karamell öntettel, vanília fagyival, pörkölt dióval és mentával

Az ár a fenti menü elkészítése és elfogyasztása mellett korlátlan ásványvíz, kávé és személyenként 2 dl bor fogyasztását tartalmazza.

bottom of page