RUBY CSOKOLÁDÉ - 2019. február 14. 18 óra
febr. 14., Cs
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
9900 Ft
Időpont és Helyszín
2019. febr. 14. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
Ruby csokoládé, a negyedik csoki íz!
A Ruby (rubint) egy új típusú kakaóbab felfedezésének köszönhető, bogyós gyümölcsös ízű csokoládé a tej-, ét- és a fehér csokoládé mellett. A rózsás árnyalat eléréséhez semmilyen hozzáadott anyagot nem használnak, csak a ruby kakaóbabból kinyert kakaóport, az íze pedig rendhagyó módon a bogyós gyümölcsökére emlékeztet. Peter Boone, a belga Callebaut csokoládékészítő vállalatának fő innovációs tisztviselője szerint "tiszta élvezetet és hedonista örömöt jelent ez az íz a fogyasztók számára." Világpremierje 2017 szeptemberében volt Sanghajban, majd először Japánban ezután Európában is piacra dobták a rózsaszín KitKatet.
Hazánkban egyelőre nagyon kevés helyen vásárolhatunk Ruby csokoládéból készült desszerteket, tehát pont időszerűnek találtuk, hogy mi magunk készítsük el különleges édességeinket ebből a csodaszép csokoládéból!
Menü
Ruby csokoládés áfonyás mandulás ropogós
Ruby tábla pisztáciával és rózsaszirmokkal
Tányérdesszert Roqueforttal és pirítóssal, tejcsokoládés ganache-sal
Ruby cherry
Az ár a fenti desszertek elkészítését, kóstolását és díszdobozban való elvitelét tartalmazza.