top of page

RUBY CSOKOLÁDÉ - 2019. február 14. 18 óra

febr. 14., Cs

|

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola

9900 Ft

Sajnáljuk, ez a kurzus betelt. Javasolhatunk helyette másikat?
Vissza a kurzusokra
RUBY CSOKOLÁDÉ - 2019. február 14. 18 óra
RUBY CSOKOLÁDÉ - 2019. február 14. 18 óra

Időpont és Helyszín

2019. febr. 14. 18:00 – 21:00

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary

A kurzusról

Ruby csokoládé, a negyedik csoki íz!

A Ruby (rubint) egy új típusú kakaóbab felfedezésének köszönhető, bogyós gyümölcsös ízű csokoládé a tej-, ét- és a fehér csokoládé mellett. A rózsás árnyalat eléréséhez semmilyen hozzáadott anyagot nem használnak, csak a ruby kakaóbabból kinyert kakaóport, az íze pedig rendhagyó módon a bogyós gyümölcsökére emlékeztet. Peter Boone, a belga Callebaut csokoládékészítő vállalatának fő innovációs tisztviselője szerint "tiszta élvezetet és hedonista örömöt jelent ez az íz a fogyasztók számára." Világpremierje 2017 szeptemberében volt Sanghajban, majd először Japánban ezután Európában is piacra dobták a rózsaszín KitKatet.

Hazánkban egyelőre nagyon kevés helyen vásárolhatunk Ruby csokoládéból készült desszerteket, tehát pont időszerűnek találtuk, hogy mi magunk készítsük el különleges édességeinket ebből a csodaszép csokoládéból!

Menü

Ruby csokoládés áfonyás mandulás ropogós

Ruby tábla pisztáciával és rózsaszirmokkal

Tányérdesszert Roqueforttal és pirítóssal, tejcsokoládés ganache-sal

Ruby cherry

Az ár a fenti desszertek elkészítését, kóstolását és díszdobozban való elvitelét tartalmazza.

Share This Event

bottom of page