szept. 11., K
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
RISOTTERIA - 2018. szeptember 11. 18 óra
7 900 Ft

Időpont és Helyszín
2018. szept. 11. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
Guests
A kurzusról
Gyors, kiadós, egyszerű, ezerféle módon variálható. Mi az? Persze, hogy a rizottó! Egyszerűsége mellett van azonban néhány trükk és fortély, ami nélkül nem készülhet tökéletes rizottó. Bartal Zita séfünk osztja meg velünk ezeket a fortélyokat aki diplomáját a Toszkána Nemzetközi Séf Akadémián szerezte. Zita meggyőződése, hogy egy jó ételhez a két legfontosabb dolog a minőségi alapanyag, és a szívünk amit beleteszünk. Az alapanyag minőségét mi garantáljuk, a szívet pedig reméljük majd közösen mellétesszük és így biztosan emlékezetes marad majd az együtt töltött este íze és hangulata.
Zita szívügye a magyarországi SOS falvak gyermekeinek sorsa és ebben az OHANA is nagy örömmel támogatja őt. Éppen ezért olasz programjaink minden résztvevőjének befizetése után 1000 Ft-ot az SOS Gyermekfalu részére utalunk át.
Menü:
Fekete rizses saláta póréhagymás bazsalikom krémmel és halfilével
Sütőtökös-mascarponés rizottó
Gombás-sült sonkás rizottó
Olasz rizstorta
A program korlátlan ásványvíz és kávé, valamint 2 pohár olasz bor fogyasztását tartalmazza.