máj. 04., Cs
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
RIB-EYE STEAK - 2023. május 4. 18 óra
16,000 Ft
Időpont és Helyszín
2023. máj. 04. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
Steak sorozatunk következő állomásán ribeye-t készítünk. A ribeye a marha bordájának gerinc felöli, húsos része (rib=borda). Különösen finom, szaftos rész, benne faggyúval, ami a marha két izmát választja el. Szaftossága miatt a legintenzívebb ízű rész, a steakimádók közül rengetegen esküsznek erre. Most pedig még intenzívebb ízélményben lehet része vendégeinknek, hiszen ezúttal csontos rib eye-t készítünk. Ennél a vágási technikánál az egyik borda részt rajta hagyják a húson, amely ettől még erőteljesebb ízű lesz. Tél grillből nyári üzembe állunk és húsainkat kültéri faszenes grillen készítjük.
Menü:
Cukkini krémleves zöldalma juliennel bacon chipsel
Rib eye steak parázson sült töltött burgonyával tejfölös öntettel
Zöldborsmártás, mediterrán zöldség saslik
Epres lime posset ginnel
Az ár a fenti menü elkészítése és elfogyasztása mellett korlátlan ásványvíz, kávé és bor fogyasztását tartalmazza.
Lemondási feltételek:
* A kurzust megelőző 72 órán belül a kurzus díja 100%-ban visszafizetésre kerül.
* A kurzust megelőző 48 órán belül a kurzus díja 60 %-ban visszafizetésre kerül.
* A kurzust megelőző 24 órán belül nem áll módunkban pénzt visszafizetni.