top of page

máj. 04., Cs

|

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola

RIB-EYE STEAK - 2023. május 4. 18 óra

16,000 Ft

Sajnáljuk, ez a kurzus betelt. Javasolhatunk helyette másikat?
Vissza a kurzusokra
RIB-EYE STEAK - 2023. május 4. 18 óra
RIB-EYE STEAK - 2023. május 4. 18 óra

Időpont és Helyszín

2023. máj. 04. 18:00 – 21:00

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary

A kurzusról

Steak sorozatunk következő állomásán ribeye-t készítünk. A ribeye a marha bordájának gerinc felöli, húsos része (rib=borda). Különösen finom, szaftos rész, benne faggyúval, ami a marha két izmát választja el. Szaftossága miatt a legintenzívebb ízű rész, a steakimádók közül rengetegen esküsznek erre. Most pedig még intenzívebb ízélményben lehet része vendégeinknek, hiszen ezúttal csontos rib eye-t készítünk. Ennél a vágási technikánál az egyik borda részt rajta hagyják a húson, amely ettől még erőteljesebb ízű lesz.  Tél grillből nyári üzembe állunk és húsainkat kültéri faszenes grillen készítjük.

Menü:

Cukkini krémleves zöldalma juliennel bacon chipsel

Rib eye steak parázson sült töltött burgonyával tejfölös öntettel 

Zöldborsmártás, mediterrán zöldség saslik

Epres lime posset ginnel

Az ár a fenti menü elkészítése és elfogyasztása mellett korlátlan ásványvíz, kávé és bor fogyasztását tartalmazza.

Lemondási feltételek:

* A kurzust megelőző 72 órán belül a kurzus díja 100%-ban visszafizetésre kerül.

* A kurzust megelőző 48 órán belül a kurzus díja 60 %-ban visszafizetésre kerül.

* A kurzust megelőző 24 órán belül nem áll módunkban pénzt visszafizetni.

Share This Event

bottom of page