RIB-EYE STEAK - 2022. szeptember 29. 18 óra
szept. 29., Cs
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
14,000 Ft
Időpont és Helyszín
2022. szept. 29. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
Steak sorozatunk következő állomásán ribeye-t készítünk. A ribeye a marha bordájának gerinc felőli, húsos része (rib=borda). Különösen finom, szaftos rész, benne faggyúval, ami a marha két izmát választja el. Szaftossága miatt a legintenzívebb ízű rész, a steakimádók közül rengetegen esküsznek erre szemben a jóval drágább bélszínnel.
Menü:
Sajttorta vörösboros hagymachutney-val
Rib eye steak fóliás burgonyával tejfölös öntettel
Zöldborsmártás, mediterrán zöldség saslik
Pisztáciakrémes Mille Feuille
Az ár a fenti menü elkészítése és elfogyasztása mellett korlátlan ásványvíz, kávé és bor fogyasztását tartalmazza.
Jelentkezés előtt kérlek vedd figyelembe, hogy ételeink ételallergiát kiváltó anyagot tartalmazhatnak. Ilyenek például a tej-laktóz, tojás, olajos magvak, glutén...stb.
Lemondási feltételek:
* A kurzust megelőző 72 órán belül a kurzus díja 100%-ban visszafizetésre kerül.
* A kurzust megelőző 48 órán belül a kurzus díja 60 %-ban visszafizetésre kerül.
* A kurzust megelőző 24 órán belül nem áll módunkban pénzt visszafizetni.