top of page

máj. 30., Szo

|

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola

RIB-EYE STEAK - 2020. május 30. 17 óra

12,000 Ft

Sajnáljuk, ez a kurzus betelt. Javasolhatunk helyette másikat?
Vissza a kurzusokra
RIB-EYE STEAK - 2020. május 30. 17 óra
RIB-EYE STEAK - 2020. május 30. 17 óra

Időpont és Helyszín

2020. máj. 30. 17:00 – 20:00

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary

A kurzusról

Steak sorozatunk következő állomásán ribeye-t készítünk. A ribeye a marha bordájának gerinc felöli, húsos része (rib=borda). Különösen finom, szaftos rész, benne faggyúval, ami a marha két izmát választja el. Szaftossága miatt a legintenzívebb ízű rész, a steakimádók közül rengetegen esküsznek erre szemben a jóval drágább bélszínnel.

Menü:

Borsókrémleves zöldalma juliennel bacon chipsel

Rib eye steak parázson sült töltött burgonyával tejfölös öntettel 

Zöldborsmártás, mediterrán zöldség saslik

Epres lime posset ginnel

Vezeti: Somogyi György 

Az ár a fenti menü elkészítése és elfogyasztása mellett korlátlan ásványvíz, kávé és bor fogyasztását tartalmazza.

Lemondási feltételek:

* A kurzust megelőző 72 órán belül a kurzus díja 100%-ban visszafizetésre kerül.

* A kurzust megelőző 48 órán belül a kurzus díja 60 %-ban visszafizetésre kerül.

* A kurzust megelőző 24 órán belül nem áll módunkban pénzt visszafizetni.

FONTOS!

A kormányzati rendelkezésnek megfelelően az OHANA Gasztroklub és Főzőiskola 2020. május 25-étől megnyitja teraszát. 

Már nagyon vártuk ezt a pillanatot! Mi a személyes találkozásban hiszünk, az együtt töltött percekben és a felhőtlen jókedvben. Az elmúlt - számunkra nagyon hosszú hetek - nem teltek haszontalanul. Új tervekkel, receptekkel és menüsorokkal várjuk kedves vendégeinket. 

Ahhoz azonban, hogy az együtt töltött idő valóban biztonságosan teljen, a következő feltételekkel tudunk nyitni.

Programjainkat főzőiskolánk teraszán tartjuk, ideértve az előkészítést és főzést is. 

Kurzusainkat maximum 8 fő részvételével szervezzük, hogy mindenkinek biztosítani tudjuk a 1,5 méteres távolságot egymástól mind a főzésnél mind pedig az étkezés alkalmával.

Vendégeink előtt és után is fertőtlenítjük az eszközöket és vendégteret.

Kézfertőtlenítőt és maszkot biztosítunk minden résztvevőnek.

Köszönjük, hogy ismét velünk tartotok!

Share This Event

bottom of page