máj. 30., Szo | OHANA Gasztroklub és Főzőiskola

RIB-EYE STEAK - 2020. május 30. 17 óra

12,000 Ft
Sajnáljuk, ez a kurzus betelt. Javasolhatunk helyette másikat?
RIB-EYE STEAK - 2020. május 30. 17 óra

Időpont és Helyszín

2020. máj. 30. 17:00 – 20:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary

A kurzusról

Steak sorozatunk következő állomásán ribeye-t készítünk. A ribeye a marha bordájának gerinc felöli, húsos része (rib=borda). Különösen finom, szaftos rész, benne faggyúval, ami a marha két izmát választja el. Szaftossága miatt a legintenzívebb ízű rész, a steakimádók közül rengetegen esküsznek erre szemben a jóval drágább bélszínnel.

Menü:

Borsókrémleves zöldalma juliennel bacon chipsel

Rib eye steak parázson sült töltött burgonyával tejfölös öntettel 

Zöldborsmártás, mediterrán zöldség saslik

Epres lime posset ginnel

Vezeti: Somogyi György 

Az ár a fenti menü elkészítése és elfogyasztása mellett korlátlan ásványvíz, kávé és bor fogyasztását tartalmazza.

Lemondási feltételek:

* A kurzust megelőző 72 órán belül a kurzus díja 100%-ban visszafizetésre kerül.

* A kurzust megelőző 48 órán belül a kurzus díja 60 %-ban visszafizetésre kerül.

* A kurzust megelőző 24 órán belül nem áll módunkban pénzt visszafizetni.

FONTOS!

A kormányzati rendelkezésnek megfelelően az OHANA Gasztroklub és Főzőiskola 2020. május 25-étől megnyitja teraszát. 

Már nagyon vártuk ezt a pillanatot! Mi a személyes találkozásban hiszünk, az együtt töltött percekben és a felhőtlen jókedvben. Az elmúlt - számunkra nagyon hosszú hetek - nem teltek haszontalanul. Új tervekkel, receptekkel és menüsorokkal várjuk kedves vendégeinket. 

Ahhoz azonban, hogy az együtt töltött idő valóban biztonságosan teljen, a következő feltételekkel tudunk nyitni.

Programjainkat főzőiskolánk teraszán tartjuk, ideértve az előkészítést és főzést is. 

Kurzusainkat maximum 8 fő részvételével szervezzük, hogy mindenkinek biztosítani tudjuk a 1,5 méteres távolságot egymástól mind a főzésnél mind pedig az étkezés alkalmával.

Vendégeink előtt és után is fertőtlenítjük az eszközöket és vendégteret.

Kézfertőtlenítőt és maszkot biztosítunk minden résztvevőnek.

Köszönjük, hogy ismét velünk tartotok!

Sajnáljuk, ez a kurzus betelt. Javasolhatunk helyette másikat?