okt. 24., Cs
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
RIB-EYE STEAK - 2019. október 24. 18 óra
10900 Ft


Időpont és Helyszín
2019. okt. 24. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
Steak sorozatunk következő állomásán ribeye-t készítünk. A ribeye a marha bordájának gerinc felöli, húsos része (rib=borda). Különösen finom, szaftos rész, benne faggyúval, ami a marha két izmát választja el. Szaftossága miatt a legintenzívebb ízű rész, a steakimádók közül rengetegen esküsznek erre szemben a jóval drágább bélszínnel.
Menü:
Tökkrémleves zöldalma juliennel bacon chipsel
Rib eye steak parázson sült töltött burgonyával tejfölös öntettel
Zöldborsmártás
Kakukkfüves grillezett hagymasaláta, mediterrán zöldség saslik
Pirított mandulába forgatott polentás túrógombóc eper tükrön
Vezeti: Somogyi György
Az ár a fenti menü elkészítése és elfogyasztása mellett korlátlan ásványvíz, kávé és bor fogyasztását tartalmazza.