top of page

okt. 24., Cs

|

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola

RIB-EYE STEAK - 2019. október 24. 18 óra

10900 Ft

Sajnáljuk, ez a kurzus betelt. Javasolhatunk helyette másikat?
Vissza a kurzusokra
RIB-EYE STEAK - 2019. október 24. 18 óra

Időpont és Helyszín

2019. okt. 24. 18:00 – 21:00

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary

A kurzusról

Steak sorozatunk következő állomásán ribeye-t készítünk. A ribeye a marha bordájának gerinc felöli, húsos része (rib=borda). Különösen finom, szaftos rész, benne faggyúval, ami a marha két izmát választja el. Szaftossága miatt a legintenzívebb ízű rész, a steakimádók közül rengetegen esküsznek erre szemben a jóval drágább bélszínnel.

Menü:

Tökkrémleves zöldalma juliennel bacon chipsel

Rib eye steak parázson sült töltött burgonyával tejfölös öntettel 

Zöldborsmártás

Kakukkfüves grillezett hagymasaláta, mediterrán zöldség saslik

Pirított mandulába forgatott polentás túrógombóc eper tükrön

Vezeti: Somogyi György 

Az ár a fenti menü elkészítése és elfogyasztása mellett korlátlan ásványvíz, kávé és bor fogyasztását tartalmazza.

bottom of page