top of page

szept. 17., K

|

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola

QUIZZONE kupa 3. - 2019. szeptember 17. 18,30 óra

3000 Ft

Sajnáljuk, ez a kurzus betelt. Javasolhatunk helyette másikat?
Vissza a kurzusokra
QUIZZONE kupa 3. - 2019. szeptember 17. 18,30 óra
QUIZZONE kupa 3. - 2019. szeptember 17. 18,30 óra

Időpont és Helyszín

2019. szept. 17. 18:30 – 21:00

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary

A kurzusról

 Örömmel jelentjük, hogy a Quizzone végre megérkezett Kecskemétre is :) 

Szeretettel várunk minden kvízezni, sörözés és evés közben okosodni vagy okoskodni vágyót egy baráti hangulatú, ugyanakkor kihívást jelentő és gondolkodást igénylő játékra.  

A kvíz során 66 izgalmas, szórakoztató, vicces, van amikor lexikális, de van amikor naprakész tudást igénylő kvízkérdésre kell válaszolnotok 7 különböző játékblokkban. A kérdések bármilyen témakörben jöhetnek, legyen az bulvár, földrajz, irodalom, történelem, sport, zene, film, a határ a csillagos ég, vagy még néha az sem :) 

A nevezés díja 3 000 Ft/fő mely a helyszínen készpénzben fizetendő. Az ár minden alkalommal más-más tematikus vacsorát tartalmaz (olasz, spanyol, francia, amerikai...stb) valamint ásványvíz fogyasztását. Sör, bor, szénsavas és mentes üdítők a helyszínen vásárolhatók. 

A remek hangulat, sok nevetés garantált, ezt már 8 városban bizonyítottuk, valamint nyeremény nélkül sem maradtok, a győztes csapat jutalma egy üveg bor.  

A csapatok maximális létszáma 7 fő, de jöhettek akár kevesebben is, legfeljebb szövetségre léptek másokkal. A jelentkezés a Quizzone facebook oldalán lehetséges, az esemény üzenőfalán csapatnév és létszám megadásával lehetséges. A helyszín 5 csapat és maximum 24 fő befogadására alkalmas, ezért kérünk benneteket, hogy fokozottan ügyeljetek arra, hogy valóban annyi főre foglaltok, amennyien majd érkeztek is.  

Ha bármilyen kérdésetek lenne, forduljatok hozzánk bizalommal, továbbá nézzétek meg a facebook oldalunkat, azon keresztül is juthattok információkhoz. Az oldal lájkolása és követése is erősen ajánlott, így egyből értesülhettek az újonnan, Kecskeméten kiírt eseményekről :) 

A soproni helyszínünkön készült bemutatkozó videónkat tekintsétek meg, abból is sok mindent megtudhattok a játékról :) http://www.youtube.com/watch?v=5RzBmqZwhBM&feature=youtu.be 

Valamint mindenképpen olvassátok el a bajnoki szabályzatunkat. https://www.facebook.com/notes/quizzone/vi-quizzone-kupa-orsz%C3%A1gos-kv%C3%ADzbajnoks%C3%A1g-20192020/2419434584792644/ 

Ne felejtsetek el időben jelentkezni, és hívjátok játékra ismerőseiteket is! : )

Share This Event

bottom of page