top of page

dec. 08., Szo

|

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola

PEZSGŐ és KAVIÁR

13900 Ft

Sajnáljuk, ez a program betelt. Javasolhatunk helyette másikat?
Vissza a kurzusokra
PEZSGŐ és KAVIÁR

Időpont és Helyszín

2018. dec. 08. 17:00 – 20:00

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary

A kurzusról

A pezsgő és kaviár ikonikus párosítását kínáljuk nem mindennapi vacsoraestünkön. Somogyi György (48 Étterem) és Fehér Anna sommelier prezentálásában Frittman, Taschner és a néhány év alatt berobbant Kreinbacher pezsgőket kóstolhatunk nem csak kaviárral de egy olyan ételsorral, mely méltón bevezet benneünket a közelgő karácsonyi ünnepekbe.

Menü:

Frittmann Gold Brut Pezsgő 2016

Retro kaviár blinivel és tejföl habbal

Kreinbacher Brut Nature Pezsgő

Tamarindos fafülgomba saláta, citrusos tojással, pisztráng kaviárral

Koch Chardonnay Brut Pezsgő 2016

Langyos pisztráng filé, grapefruittal, tormás zellerpürével, lazac kaviárral

Kreincbacher Pretige Brut

Enyhén füstölt tokhalfilé, édeskömény royállal,

fekete rizsecetben párolt hagymával, tokhal kaviárral

Taschner Pinot Noir Rosé Brut 2012

Kacsamell, fekete gyökérrel, fehér kimchivel és lilakáposzta kaviárral

Garamvári Pinot Blanc Doux 2008

Csokoládé mousse, maracuja fagyival és ananásszal

A vacsoraest különleges helyet foglal el programjaink között. Ezen az estén nem vendégeink főznek, hanem séfünk által kreált menüsort fogyaszthatják el Fehér Luca sommelier által prezentált pezsgők társaságában.

bottom of page