dec. 08., Szo
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
PEZSGŐ és KAVIÁR
13900 Ft


Időpont és Helyszín
2018. dec. 08. 17:00 – 20:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
A pezsgő és kaviár ikonikus párosítását kínáljuk nem mindennapi vacsoraestünkön. Somogyi György (48 Étterem) és Fehér Anna sommelier prezentálásában Frittman, Taschner és a néhány év alatt berobbant Kreinbacher pezsgőket kóstolhatunk nem csak kaviárral de egy olyan ételsorral, mely méltón bevezet benneünket a közelgő karácsonyi ünnepekbe.
Menü:
Frittmann Gold Brut Pezsgő 2016
Retro kaviár blinivel és tejföl habbal
Kreinbacher Brut Nature Pezsgő
Tamarindos fafülgomba saláta, citrusos tojással, pisztráng kaviárral
Koch Chardonnay Brut Pezsgő 2016
Langyos pisztráng filé, grapefruittal, tormás zellerpürével, lazac kaviárral
Kreincbacher Pretige Brut
Enyhén füstölt tokhalfilé, édeskömény royállal,
fekete rizsecetben párolt hagymával, tokhal kaviárral
Taschner Pinot Noir Rosé Brut 2012
Kacsamell, fekete gyökérrel, fehér kimchivel és lilakáposzta kaviárral
Garamvári Pinot Blanc Doux 2008
Csokoládé mousse, maracuja fagyival és ananásszal
A vacsoraest különleges helyet foglal el programjaink között. Ezen az estén nem vendégeink főznek, hanem séfünk által kreált menüsort fogyaszthatják el Fehér Luca sommelier által prezentált pezsgők társaságában.