top of page

márc. 04., Sze

|

OHANA Gasztruklub és Főzőiskola

PÁRIZSI BISZTRÓ - 2020. március 4. 18 óra

12,000 Ft

Sajnáljuk, ez a kurzus betelt. Javasolhatunk helyette másikat?
Vissza a kurzusokra
PÁRIZSI BISZTRÓ - 2020. március 4. 18 óra
PÁRIZSI BISZTRÓ - 2020. március 4. 18 óra

Időpont és Helyszín

2020. márc. 04. 18:00 – 21:00

OHANA Gasztruklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary

A kurzusról

Párizs, a fine dining "őshazája", a világ legjobb séfeinek gyűjtőhelye. A kultúra és a gasztrokultúra végtelenül izgalmas kalandozásokra hív bennünket. Francia estünkön most mégis a kis modern bisztrók hangulatát idézzük, ahol házias, változatos és nem mellékesen a klasszikus fine dining degusztációs menük tételeinél jóval nagyobb adagokat készítünk. Természetesen Edith Piaf sem hiányozhat majd a palettáról.

Menü:

Libamáj crème brulee, meggy, brioche

Csicsóka krémleves, nyúlrillette, pisztácia

Báránycsülök, Pompadour burgonyakrém, vörösborszósz, lila sárgarépa

Maldon csokoládé delice, pezsgő sabayonne

Vezeti: Fazekas Tamás

Az ár a fenti menü elkészítése és elfogyasztása mellett korlátlan ásványvíz, kávé és személyenként 2 dl bor fogyasztását tartalmazza.

 Jelentkezés előtt kérlek vedd figyelembe, hogy ételeink ételallergiát kiváltó anyagot tartalmazhatnak. Ilyenek például a tej-laktóz, tojás, olajos magvak, glutén...stb. Ételallergiával kapcsolatos megjegyzést kérjük a jelentkezéskor feltüntetni. Ennek elmulasztása esetén a program közben jelzett glutén-, laktóz- vagy cukormentes étkezési igényhez sajnos nincs lehetőségünk alkalmazkodni.

Share This Event

bottom of page