PÁRIZSI BISZTRÓ - 2020. március 4. 18 óra
márc. 04., Sze
|OHANA Gasztruklub és Főzőiskola
12,000 Ft
Időpont és Helyszín
2020. márc. 04. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztruklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
Párizs, a fine dining "őshazája", a világ legjobb séfeinek gyűjtőhelye. A kultúra és a gasztrokultúra végtelenül izgalmas kalandozásokra hív bennünket. Francia estünkön most mégis a kis modern bisztrók hangulatát idézzük, ahol házias, változatos és nem mellékesen a klasszikus fine dining degusztációs menük tételeinél jóval nagyobb adagokat készítünk. Természetesen Edith Piaf sem hiányozhat majd a palettáról.
Menü:
Libamáj crème brulee, meggy, brioche
Csicsóka krémleves, nyúlrillette, pisztácia
Báránycsülök, Pompadour burgonyakrém, vörösborszósz, lila sárgarépa
Maldon csokoládé delice, pezsgő sabayonne
Vezeti: Fazekas Tamás
Az ár a fenti menü elkészítése és elfogyasztása mellett korlátlan ásványvíz, kávé és személyenként 2 dl bor fogyasztását tartalmazza.
Jelentkezés előtt kérlek vedd figyelembe, hogy ételeink ételallergiát kiváltó anyagot tartalmazhatnak. Ilyenek például a tej-laktóz, tojás, olajos magvak, glutén...stb. Ételallergiával kapcsolatos megjegyzést kérjük a jelentkezéskor feltüntetni. Ennek elmulasztása esetén a program közben jelzett glutén-, laktóz- vagy cukormentes étkezési igényhez sajnos nincs lehetőségünk alkalmazkodni.