okt. 31., Szo
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
ŐSZI WELLINGTON - 2020. okt. 31. 17 óra
12,000 Ft
Időpont és Helyszín
2020. okt. 31. 17:00 – 20:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
A bélszín vagy tenderloin az állat legértékesebb része. Állatfajtától függően egy 600-800 kg-os marhában csupán 3-4 kg bélszín található. Sokan ezt a húsrészt tartják a legízletesebbnek hiszen tény, hogy ez az állat legporhanyósabb része. Programunkon már-már a karácsonyt idézve, gombapépes, vajas tésztás köntösbe öltöztetjük e nemes húst és áfonyaszósszal, valamint az ősz legfinomabb terméseivel tálaljuk. Programunk főszereplője a bélszín de ugyanolyan hangsúlyt fektetünk a - talán mindenki által jól ismert - előétel és desszert elkészítésére is.
Menü:
Sajttorta vörösboros hagymachutney-val
Wellington bélszín szarvasgombás-tejszínes burgonyapürével, áfonyaszósszal
Répatorta mogyorószósszal
Vezeti: Klement Krisztián
Az ár a fenti menü elkészítése és elfogyasztása mellett korlátlan ásványvíz és kávé valamint 2 pohár bor fogyasztását tartalmazza.
Ételallergiával kapcsolatos megjegyzést kérjük a jelentkezéskor feltüntetni. Ennek elmulasztása esetén a program közben jelzett glutén-, laktóz- vagy cukormentes étkezési igényhez sajnos nincs lehetőségünk alkalmazkodni.
Lemondási feltételek:
* A kurzust megelőző 72 órán belül a kurzus díja 100%-ban visszafizetésre kerül.
* A kurzust megelőző 48 órán belül a kurzus díja 60 %-ban visszafizetésre kerül.
* A kurzust megelőző 24 órán belül nem áll módunkban pénzt visszafizetni.