top of page

ápr. 19., P

|

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola

OSSO BUCCO - 2024. április 19. 18 óra

16,000 Ft

OSSO BUCCO - 2024. április 19. 18 óra
OSSO BUCCO - 2024. április 19. 18 óra

Időpont és Helyszín

2024. ápr. 19. 18:00 – 21:00

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary

A kurzusról

Osso bucco, vagyis lyukas csont. Steak programsorozatunk legújabb epizódja. Talán azt is mondhatnánk, hogy olasz programsorozatunk legújabb rendhagyó epizódja, hiszen ebben a menüsorban a két legnépszerűbb kurzusunkat az olasz és steak programokat vegyítjük. A borjúcsülköt ezúttal nem grillen készítjük, hanem lassan rotyogtatva, szaftosan, igazi kuriózumként fogyasztjuk. Az egészet pedig sáfrányos rizottóval koronázzuk, akarom mondani, sáfárnyos rizottóval alapozzuk. De, hogy egyik tábornak se legyen igaza, előételként Angus rib eye-ból fogyasztunk néhány falatot, az estét pedig egy házi citromkrémmel készült olasz sajttortával zárjuk.

Menü: 

Cézár saláta Angus rib eye csíkokkal

Ossobucco milánói módra sáfrányos rizottóval

Olasz sajttorta:  Torta di ricotta

Házi citromkrém - Lemon curd

Az ár a fenti menü elkészítése és elfogyasztása mellett korlátlan ásványvíz, kávé és  bor fogyasztását tartalmaz.

Programunkra 14 éven felüli vendégeinket várjuk.

Jelentkezés előtt kérlek vedd figyelembe, hogy ételeink ételallergiát kiváltó anyagot tartalmazhatnak. Ilyenek például a tej-laktóz, tojás, olajos magvak, glutén...stb. 

Lemondási feltételek:

* A kurzust megelőző 72 órán belül a kurzus díja 100%-ban visszafizetésre kerül.

* A kurzust megelőző 48 órán belül a kurzus díja 60 %-ban visszafizetésre kerül.

* A kurzust megelőző 24 órán belül nem áll módunkban pénzt visszafizetni.

Share This Event

bottom of page