OSSO BUCCO - 2021. november 12. 18 óra
nov. 12., P
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
12 000 Ft
Időpont és Helyszín
2021. nov. 12. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
Osso bucco, vagyis lyukas csont. Steak programsorozatunk legújabb epizódja. Talán azt is mondhatnánk, hogy olasz programsorozatunk legújabb rendhagyó epizódja, hiszen ebben a menüsorban a két legnépszerűbb kurzusunkat az olasz és steak programokat vegyítjük. A borjúcsülköt ezúttal nem grillen készítjük, hanem lassan rotyogtatva, szaftosan, igazi kuriózumként fogyasztjuk. Az egészet pedig sáfrányos rizottóval koronázzuk, akarom mondani, sáfárnyos rizottóval alapozzuk. De, hogy egyik tábornak se legyen igaza, előételként a steak húsok királyaként emlegetett Wagyuból fogyasztunk néhány falatot, az estét pedig egy házi citromkrémmel készült olasz sajttortával zárjuk.
Menü:
Cézár saláta wagyu csíkokkal
Ossobucco milánói módra sáfrányos rizottóval
Olasz sajttorta: Torta di ricotta
Házi citromkrém - Lemon curd
Az ár a fenti menü elkészítése és elfogyasztása mellett korlátlan ásványvíz, kávé és bor fogyasztását tartalmaz.
Jelentkezés előtt kérlek vedd figyelembe, hogy ételeink ételallergiát kiváltó anyagot tartalmazhatnak. Ilyenek például a tej-laktóz, tojás, olajos magvak, glutén...stb. Ételallergiával kapcsolatos megjegyzést kérjük a jelentkezéskor feltüntetni. Ennek elmulasztása esetén a program közben jelzett glutén-, laktóz- vagy cukormentes étkezési igényhez sajnos nincs lehetőségünk alkalmazkodni.
Lemondási feltételek:
* A kurzust megelőző 72 órán belül a kurzus díja 100%-ban visszafizetésre kerül.
* A kurzust megelőző 48 órán belül a kurzus díja 60 %-ban visszafizetésre kerül.
* A kurzust megelőző 24 órán belül nem áll módunkban pénzt visszafizetni.