top of page

dec. 14., P

|

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola

ONGLE, FLANK, SKIRT STEAK - 2018. december 14. 18 óra

9900 Ft

Sajnáljuk, ez a kurzus betelt. Javasolhatunk helyette másikat?
Vissza a kurzusokra
ONGLE, FLANK, SKIRT STEAK - 2018. december 14. 18 óra
ONGLE, FLANK, SKIRT STEAK - 2018. december 14. 18 óra

Időpont és Helyszín

2018. dec. 14. 18:00 – 22:00

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary

A kurzusról

Egy darab hús, gyorsan átsütve. Ez a steak. Ennél azért Steak estünk jóval többet tartogat. Honnan szerezzük be a marhahúst, hogyan süssük és daraboljuk? Milyen köretet érdemes az egyes fajtákhoz fogyasztani? Ezekre a kérdésekre is választ kaphatunk az est folyamán amellett, hogy nagyszerű társaságban, jó hangulatban készítjük és fogyasztjuk el nem mindennapi vacsoránkat.

Steak sorozatunk következő állomásán az Ongle, Skirt és Flank húsokkal ismerkedhetünk meg. Az 1 hetes érlelésű Charolais marhából készült steakek a hasa alja részen a bordák alatt helyezkednek el, állaguk különösen puha, különösen a Skirt steaket szinte nyersen is fogyaszthatnánk. Sütésüknél azonban itt is be kell tartanunk néhány praktikát, ami garantálja, hogy a hús szaftos és omlós maradjon.

Menü:

Cézár saláta Flank steak csíkokkal

Ongle és Skirt hús szeletek fehérboros zöldmártásban, vajjal fényezett párolt zöldségekkel, steak burgonyával

Grillezett almakarikák karamell öntettel, vanília fagyival pörkölt dióval, mentával

Vezeti: Somogyi György

Az ár a fenti menü elkészítése és elfogyasztása mellett korlátlan ásványvíz, kávé és személyenként 2 dl bor fogyasztását tartalmazza.

Share This Event

HÍRLEVÉL

Köszönjük, üzenete továbbítva!

  • Facebook Social Icon

6000 Kecskemét, Énekes utca 120. | info [kukac] ohanagasztro.hu  |  Tel. +36 70 518 1312

© 2024 OHANA Gasztroklub és Főzőiskola - Kecskemét

bottom of page