márc. 05., Cs
|OHANA Gasztruklub és Főzőiskola
OLASZ PÉKSÉG - 2020. március 5. 18 óra
11,000 Ft
Időpont és Helyszín
2020. márc. 05. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztruklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
Az olasz konyhában a kenyértészta variációi is szinte kifogyhatatlanok. Édes és sós változatban, paradicsommal, sonkával vagy édesen, egyszerűen nem lehet őket megunni.
Az olasz pékségek világában ezúttal is Bartal Zita kalauzol bennünket, aki diplomáját a Toszkána Nemzetközi Séf Akadémián szerezte. Zita meggyőződése, hogy egy jó ételhez a két legfontosabb dolog a minőségi alapanyag, és a szívünk amit beleteszünk. Az alapanyag minőségét mi garantáljuk, a szívet pedig reméljük majd közösen mellétesszük és így biztosan emlékezetes marad majd az együtt töltött este íze és hangulata.
Menü:
Pugliai panzerotti - töltött lángos
Focaccia genovese con olive - Olivabogyós kenyérlepény
Variazioni di grissini al parmigiano, al rozmarino, alle olive - Sajtos, rozmaringos, olívás grissini variációk
Ricottás- házi mogyorókrémes cornetti
Citromos szilva torta
Sonkával, mozzarellával készült piadina
Az ár a fenti menü elkészítése és elfogyasztása mellett korlátlan ásványvíz, kávé és személyenként 2 dl bor fogyasztását tartalmazza.
Jelentkezés előtt kérlek vedd figyelembe, hogy ételeink ételallergiát kiváltó anyagot tartalmazhatnak. Ilyenek például a tej-laktóz, tojás, olajos magvak, glutén...stb. Ételallergiával kapcsolatos megjegyzést kérjük a jelentkezéskor feltüntetni. Ennek elmulasztása esetén a program közben jelzett glutén-, laktóz- vagy cukormentes étkezési igényhez sajnos nincs lehetőségünk alkalmazkodni.