márc. 05., Cs | OHANA Gasztruklub és Főzőiskola

OLASZ PÉKSÉG - 2020. március 5. 18 óra

11,000 Ft
Sajnáljuk, ez a kurzus betelt. Javasolhatunk helyette másikat?
OLASZ PÉKSÉG - 2020. március 5. 18 óra

Időpont és Helyszín

2020. márc. 05. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztruklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary

A kurzusról

Az olasz konyhában a kenyértészta variációi is szinte kifogyhatatlanok. Édes és sós változatban, paradicsommal, sonkával vagy édesen, egyszerűen nem lehet őket megunni. 

Az olasz pékségek világában ezúttal is Bartal Zita kalauzol bennünket, aki diplomáját a Toszkána Nemzetközi Séf Akadémián szerezte. Zita meggyőződése, hogy egy jó ételhez a két legfontosabb dolog a minőségi alapanyag, és a szívünk amit beleteszünk. Az alapanyag minőségét mi garantáljuk, a szívet pedig reméljük majd közösen mellétesszük és így biztosan emlékezetes marad majd az együtt töltött este íze és hangulata.

 

Menü:

Pugliai panzerotti - töltött lángos

Focaccia genovese con olive - Olivabogyós kenyérlepény

Variazioni di grissini al parmigiano, al rozmarino, alle olive - Sajtos, rozmaringos, olívás grissini variációk  

Ricottás- házi mogyorókrémes cornetti

Citromos szilva torta

Sonkával, mozzarellával készült piadina

 

Az ár a fenti menü elkészítése és elfogyasztása mellett korlátlan ásványvíz, kávé és személyenként 2 dl bor fogyasztását tartalmazza.

 

Jelentkezés előtt kérlek vedd figyelembe, hogy ételeink ételallergiát kiváltó anyagot tartalmazhatnak. Ilyenek például a tej-laktóz, tojás, olajos magvak, glutén...stb. Ételallergiával kapcsolatos megjegyzést kérjük a jelentkezéskor feltüntetni. Ennek elmulasztása esetén a program közben jelzett glutén-, laktóz- vagy cukormentes étkezési igényhez sajnos nincs lehetőségünk alkalmazkodni. 

Sajnáljuk, ez a kurzus betelt. Javasolhatunk helyette másikat?